[Kırklareli - MT]

Bizimkisi delilik oldu gece 11.30 da karar verdik iğneadaya gitmeye hamzabey kahvesinde oturuyorduk arkadaşın biri gidelim deyince hadi dedik yola cıkalım ama güzellik suyuna gelınce delırdıgımızı anladık ve geri döndük karanlık ve soğuk bizi geri döndürdü :) Şimdi olsa asla gitmezdim heralde uykulu şekilde motosiklet üzerinde durmak çok zor oluyo
delirdiginiz erken anlamisiniz yoksa o yollarda perisan olurdunuz :)
zaten sende öyle birine benziyon eeyanındakilerde senden farklıdeğildiryani dime:D
wayyy racer salih,sen yasiyonmu hala la :queen:.en son o racer yuzunden ruh ve sinir hastaliklari hastahanesine kaldirildigini duymustum,hala satamadinmi o mereti.Sana bi kibrit vermistim hatirliyomusun,sende bunu ne yapcan demistin,bende yakip depo icine atacan diye.yine soyluyorum simdi uzaktayim ama biradere soyleyim sana 1 kutu kibrit alsin,yapacagini biliyosun :queen::queen::queen:
sakin kizma,bunlar sadece hosgeldin sakalari :cherry:
Bizim kararlar aniden oluşuyo arkadaşım bir kişi bişey derse hemen o an yapıyoruz sonra pişman olsakta :) Zaten gitmek istemesende gidiyosun arkadaş satmak olmuyo bizde ne olursa beraber yapıyoruz :)

ayni biz janim :p

29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan kortej çok anlamlı olucaktır diye düşünüyorum.orada yazılmış "haydi İzmir size yakışmıyo" falan çok yanlış.Haydi Türkiye tüm MT il grupları aynı gün tek kalp olalım
Bence her şehrimizde aynı gün tüm motosiklet tutkunlarını kortej içinde bulundurmak en güzeli olacaktır.Bu olay sadece İstanbul ve İzmir'de tıkanıp kalmamalı.Her fırsatta yakınmasını biliyoruz:
-Bizleri farkedin artık!" diye.
Eğer ki bu kortej olayını tüm şehirlerimizde aynı gün içerisinde yaparsak; artık bizlerin serseri motorcular olmadığımızı da anlarlar...:cat:

29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan kortej çok anlamlı olucaktır diye düşünüyorum.orada yazılmış "haydi İzmir size yakışmıyo" falan çok yanlış.Haydi Türkiye tüm MT il grupları aynı gün tek kalp olalım
Bence her şehrimizde aynı gün tüm motosiklet tutkunlarını kortej içinde bulundurmak en güzeli olacaktır.Bu olay sadece İstanbul ve İzmir'de tıkanıp kalmamalı.Her fırsatta yakınmasını biliyoruz:
-Bizleri farkedin artık!" diye.
Eğer ki bu kortej olayını tüm şehirlerimizde aynı gün içerisinde yaparsak; artık bizlerin serseri motorcular olmadığımızı da anlarlar...:cat:

aynen dostum,bende katilmak isterdim ama su an uzaklardayim.:pale:

azmışız yawww..ama bende moto yok napcez...neyse hadi topraklarım lüleburgazdan sezgin_sezer

Kırklareli MT uyumakla meşgul sanırım.. olsun bende tek başıma takılırım ne olcakkkk :queen:

yaw, yine kaldik 2 kisi burda,
kirklarelinde bu kadar motor var,ama kirklareli mt'de sadece 2 kisi var .olcak is degil :S

Kırklareli aloooo kimse yok mu.........?????????????

bu tur dopingli motorlar icin normaldir,ama aslinda biraz erken oldu.anlaycagin bu patlamayi bekliyoduk.sebebi ise bu motor 500 cc ve yanma odasi cok ufak.cok yuksek basinc altinda patlatiyo benzini.performans veriyo ama motoru cabuk yiyo.sen tahmin et iste,son vitesinde debriyaj ile oynamadan kafa dikiyo. motor yuksek basincta calistigi icin kolada cok kuvvet biniyo.acemi biride binip dusuk devirde kullandimi boyle oluyo.biz en azindan silindiri kurtardigimiza seviniyoz :queen:

Bak sana demiştim hiç krank kırmamıştım diye :)
Fazla merak iyi değilmiş benimde başıma geldi işte :queen:

Buyur link burda

http://www.motosiklet.net/forum/teknik-bilgiler/37989-aprilia-rs50-piston-ama-sadece-yarisi-var.html

Son düzenleme:
merhabalar Bende KIRKLARELİ'liyim.İstanbul'da ikamet ediyorum. şimdilik 125 lik ybr biniyorum.Mesajlarınızı bekliyorum.

Slm Dostum Ben Kirklarelinden Hakan

Slm Dostum Ben Kirklarelinden Hakan Motorcu Hem Servis Hemde Bayiyim Motr Satişi Ve Tamirini Yapiyorum Motor Alcaksan Bana Uğramani Tavsiye Ederim Büyük Yamaha Dört Silindirli Motorum Var Görmüşündür Umarim Buyur Gel Motor Var Bende Grşrz Bye

Sonunda rs50 bitti ufak tefek şeyler kaldı eksoz v.b.

image050nm5.jpg

eee gezi falan yok mu:silent:
Uyanın kırklareli m.t. grubu

motor guzel gozukuyo,turkiyede 1 tur verirsin artik :)
kirklareli mt uykuda galiba,galiba tekirdag mt ile ortak calismak gerekecek

motor guzel gozukuyo,turkiyede 1 tur verirsin artik :)
kirklareli mt uykuda galiba,galiba tekirdag mt ile ortak calismak gerekecek

kırklareli mt uykuda değil askerde :salut:bende burda kaldım bi başıma önce samet sonra serbülent ve metin ee başka varmı (başka derken benim bulunduğum yerde)pis pomak:D:queen::queen::queen:

kırklareli mt uykuda değil askerde :salut:bende burda kaldım bi başıma önce samet sonra serbülent ve metin ee başka varmı (başka derken benim bulunduğum yerde)pis pomak:D:queen::queen::queen:

sametin gittigini biliyomda metin ve serbulentin gittigini yeni ogrendim,hayirli teskereler dileyim bari.
samet neler yapio ?ariyomu arada ?
ayrica serbulentin gitmesine uzuldum,daha 2. randevu vardi onla.bi aksam beni kaybotmaya calismisti arkasinda,en son mehmet akiften hastahaneye dogru besyol onunde 120 ile gecmistik.ekememisti beni. 2. defa ben once olcaktim ve onu ekmeye caliscaktim.desene erteleycez muhabbeti

Aynen bende senin gibiyim..
Arkadaşların hepsi askerde tek kaldım burada yapıcak bişeyim yok sıkıntıdan patladım ya :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar