delirdiginiz erken anlamisiniz yoksa o yollarda perisan olurdunuzBizimkisi delilik oldu gece 11.30 da karar verdik iğneadaya gitmeye hamzabey kahvesinde oturuyorduk arkadaşın biri gidelim deyince hadi dedik yola cıkalım ama güzellik suyuna gelınce delırdıgımızı anladık ve geri döndük karanlık ve soğuk bizi geri döndürdüŞimdi olsa asla gitmezdim heralde uykulu şekilde motosiklet üzerinde durmak çok zor oluyo
wayyy racer salih,sen yasiyonmu hala la :queen:.en son o racer yuzunden ruh ve sinir hastaliklari hastahanesine kaldirildigini duymustum,hala satamadinmi o mereti.Sana bi kibrit vermistim hatirliyomusun,sende bunu ne yapcan demistin,bende yakip depo icine atacan diye.yine soyluyorum simdi uzaktayim ama biradere soyleyim sana 1 kutu kibrit alsin,yapacagini biliyosun :queen::queen::queen:zaten sende öyle birine benziyon eeyanındakilerde senden farklıdeğildiryani dime![]()
sakin kizma,bunlar sadece hosgeldin sakalari :cherry:
Bizim kararlar aniden oluşuyo arkadaşım bir kişi bişey derse hemen o an yapıyoruz sonra pişman olsaktaZaten gitmek istemesende gidiyosun arkadaş satmak olmuyo bizde ne olursa beraber yapıyoruz
![]()
ayni biz janim