[Kırklareli - MT]

merhaba

Arkadaşlar ben burgaz içinde dolaşmıyorum daha öncede söylediğim gibi

Neden kipa ya gidiyorsunuz Salih in oraya DİVA ya neden gitmiyorsunuz hafta sonu gelin gidelim genelede oralarda oluyorum.

Beni bilmiyorum görenizniz var mı ya da tanıyanınız yolda görürseniz gelin tanışalım

Kaya

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
smirnouf iyi yapmıssın ya pınarhisar mt ne oldunuz kayboldunuz o kadarcık yerde kayayı bile bulamadınız

Arkadaşlar ben burgaz içinde dolaşmıyorum daha öncede söylediğim gibi

Neden kipa ya gidiyorsunuz Salih in oraya DİVA ya neden gitmiyorsunuz hafta sonu gelin gidelim genelede oralarda oluyorum.

Beni bilmiyorum görenizniz var mı ya da tanıyanınız yolda görürseniz gelin tanışalım

Kaya

tamam kaya senınle bı pazar gunu goruselım ben motorumu satıyorum ama hem sana amblemlerden vereyım takmak ıstersen pazar gunleri divaya ugrarız nyse tanısmak dlegıyle kıb bu arada satılık cooper yada kros varsa yazın bana

smirnouf iyi yapmıssın ya pınarhisar mt ne oldunuz kayboldunuz o kadarcık yerde kayayı bile bulamadınız

deer iş phısarda hafta ıclerı phısardayım bılıyosun.pazar gunu tanıscagız kısmetse hee bak bugun kım geldı kım:) bugun ummet abı burdaydı ızmıre dogru yola cıktı len ıs saatındeydım oylesıne cıktım sıgara alıcaktım opete gıttım serbulentın yanına bı baktım ummet abı vayy be dedım sans abı falan muhabbet tabı braz sonra ayrıldık neyse butun cevre motorcular kendısını nısan 15 ten sonrakı pazara ayarlasın guzel bısıler yapıcagız ıns ıgneada yoluna cıkmayı dusunuyoruz deer sen gelmezsen gelıp ıstanbuldan alırım seni:)

Son düzenleme:
gelirim tabiki samet neden olmasın bu hafta sonu bizde istanbuldan birkaç arkadasla corluya gidicez vaktiniz varsa cocukları toplayıp gelin balık yada köfte yeriz istanbul mt yede bakarsınız detaylar için

hadi bakalım katılımlarınızı bekliyoruz toplanalım şöyle bi hepberaber

Igneada yolumu ,amannnnn , omrum o yollarda motor yatirirken gecti :))
simdi yine soyluyorum,yaninizda olmak vardi.
Safak 2 ay :bounce:

bişey kalmamıs sinan ha gayret

hafta sonu geziye geliyorsanız çerkezköy veliköyde yalı restorandayız

Son düzenleme:
tabiki zordur ama genede az kalmıs gel de bu yaz kırklareli baya hareketli olacaga benziyor

pınarhisar ın internet baglantılarında bi sorunmu var millet kayıplarda

tabiki zordur ama genede az kalmıs gel de bu yaz kırklareli baya hareketli olacaga benziyor

pınarhisar ın internet baglantılarında bi sorunmu var millet kayıplarda
Sorun yok galiba ama salih'in motorda sorun varmis.gecen gun nette oyle soyledi.sansimandan ses geliyomus.simdi ustaya verecegi paranin acisindan nete falan girmek aklina gelmez :wiinkk: :wiinkk: :wiinkk:

Sorun yok galiba ama salih'in motorda sorun varmis.gecen gun nette oyle soyledi.sansimandan ses geliyomus.simdi ustaya verecegi paranin acisindan nete falan girmek aklina gelmez :wiinkk: :wiinkk: :wiinkk:
ne parası vercekmişim len kanuni saolsun sonuçta garantisi var götürecez yapacaklar hemde tıpış tıpış malı satmakla iş bitmez daha garantisi bitmedi:queen: :queen:

salih sen garantiye fazla güvenme bence:mrgreen:

Ya haftalardır son sayfa değişmedi gitti.Bİr şeyler yazayımda değişsin bariiiiiiiii.Ne zaman son sayfaya baksam en üstte trakyalının ayık gezdiği nerede görülmüş yazısı ile karşılaşıyorum.Kimse birşey yazmıyormudur nedir :p Sıkıldım yaneeee.Neyse herkese slmlar bu arada :)

slm özer kırklareli mt de bi durgunluk var bakalım hayırlısı

wallahi öyle bu cocuklar nerde bi arayıp sorıyım bari

selam herkese,, ben de epeydir yazmamışım buraya... eee ne zaman geziye çıkıyoruz :p artık yapın bir planda,beni de dahil edin.. yeni motor aldım ya artık mesafenin bir önemi yok :) :p uzun yollar vııızz gelir (hoş uzun yoldan sonra belim de ve kolarımda ağrı oluşuyo ama olsun :) )

slm meliss ancak bizim cocuklar bayadır kayıp

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar