[Kırklareli - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
28 Ara 2005
Mesajlar
342
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hani bu kadarmı kırklareli den motorcu nerde bu millet:queen:
 
Katılım
5 Haz 2006
Mesajlar
94
sky kaptan dön yuwana orda ne işin war oraya gezmeye gidecez daha slm arkadaşlar bende çorludan ama kırklareliyi bayagı bilirim zamanında iş icabı cok gelip gittim güzel guruplar kurabilirsek hafta sonları bır bırımıze misafir oluruz ben ce iyi fikir sizce?
 
Katılım
26 Nis 2006
Mesajlar
16
slm ben lüleburgazdan kimse yok galiba burgazdan motorsikletim yok ama inş. olcak
 
Katılım
19 Eyl 2006
Mesajlar
239
luleburgazlı bırısı var oda benım:)) luleburgaz pınarhısar ahmetbey yolunu surekli motorla teperim buralarda olan arkadaslara selamlar
 
Katılım
30 Kas 2006
Mesajlar
1
Merhaba

Arkadaşlar ben lüleburgazlı motor hastalarındanım. Şuan Ankara'da ikamet ediyorum fakat sizlerle muhabbet etmekten çok memnun olacağım. Herkeze saygılar.
 
Katılım
19 Eyl 2006
Mesajlar
239
lüleburgazlı baska kımse yokmu sıtemızde.luleburgazlı arkadaslarla tanısalım dıyorum yaza kadar planlar yapalım guzel bisiler olsun.:cat:

galıba sıtede luleburgazdan kımse yok cevresınden bırılerı varmı_?mesela pazar gunu ıgneada yolunu tepıcek olan 1 kısı veya bıkac kısı pazar gunu ıgneadaya gıdelım motorumuz kros degıl 125cc kymco gelıcek olan varmı arkadaslar????
 
Son düzenleme:
Katılım
9 Tem 2006
Mesajlar
2,878
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende tekirdağ saraydan deer152 hoşgeldin tekirdağ mt olarak bayramın 3. günü kırklareliye geliyoruz bi aksilik olmazsa haberiniz olsun bi buluşma ayarlayalım
 
Katılım
19 Eyl 2006
Mesajlar
239
merhaba deli gibi merhaba belifeless eger yazın burlarda olursanız mukemmel bısıler yapabılırız ıgneada dupnısa bıze en yakın olan yer sarmıyo bıle artık deer sana bısı soylıyım benım motor oyle bı yerdekı yol ustundekı garajda bıle degıl taa kale duvarı gırıslı bı evı dusun merdıvenlerı var sankı usgecıde tırmanıyon ıste cıktıgını dusun bıde o merdıvenlerı orda evın arka tarafında mahzenı dusun ta oraya koydum 4kısı+calıstırdım :cherry: pınarhısarda motor suanda bu kıs kullanmıcam he bıde 3. gunu motorsuz gelırım buralarda olursam takılırız bı kafede veya telden gorusuruz sonra okk:))
 
Katılım
15 Eyl 2006
Mesajlar
66
merhaba arkadaşlar ben babaeskidenim.....eğer bi organizasyon yaparsanız benide çağırın..........
 
Katılım
5 Haz 2006
Mesajlar
94
slm arkadaşlar kırklareli MT misafir kabul ederseniz bayram ın 3,günü oradayız irtibata geçelim tekirdag MT ye msj atarsanız sewinirim bende buradan takib edicem olayları zaten ama fakat sizinle tanışmak istiyoruz msj larınızı bekliyorum(my MAMBO 59)

Slm ArkadaŞlar Bayramin 3, GÜnÜ Oraya Gelİyoruz Maksat TaniŞmak MÜsayİt Olan ArkadaŞlar Warsa Tekİrdag Mt Forum Una Msj Atabİlİr Daha İyİ Organİzasyonlar İÇİn Daha GÜclÜ Olmamiz Lasim Herkeze Sewgİler(my Mambo 59)
 
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst