bugün biraz can sıkıntısı biraz daha soguk havanın etkisiyle yola cıkıp bi pınarhisar yapıyım dedim
istanbuldan cıkıp ıstıranca yollarından dogru geliyordum ki saraya 23 km kala motor son nefesini verdi kamyona attıgım gibi istanbulun yolunu tuttum
bayramda bi motor ayarlayabilirsem gelicem...
Saol samet kardes :cat: :cat: . yaza ben kacarim tekirdag MT'ye yaww.saray,kapakli,cerkezkoy benim mekanlarimhosgeldın salıh:cherry: ya bunu tanıyorumda gene hosgeldın dıyeyım)) ya arkadaslar bulusma yerı pınarhısar sız gelın sıte takıbı yok burda malesef ama ıcımzde en az 125cc kullananlar var hep ve smırnouf bulusma yerı pınarhısar fotolar sıteye konulur senın memleketınde buluscagız sende orda olsaydın dahada guzel olurdu ama yazın ıns BEKLIYORUZ SIZI TEKIRDAG MT
)
smirnouf yaza kacmak yok baska ıllere) ya zaten hep beraber olucagız bı onlar goturur bızı bıyere bı bız sıra sıra gıder ıste deer motor ayarlamadan gel bırının arkasına yapıs ıste salıh_39 bak bakk 200cc R kullanıyo bu arkadas ama kalkısta nedense benım ufaklık tokatlıyo:cherry: buna delı oluyo yazdım ıstee okursun
:
![]()