Arkadaşlar bende aynı gün kırklarline giderken, vize de lüleburgaz motosiklet grubunu gördüm. Acaba sizlermiydiniz yoksa başka bi grupmuydu bilemedim..
Büyük İhtimalle bizlerdik Vize den geçtik çünki...
hayır onlar biz değildik vizeye uğramadık hiç
Sonuç = Bizmişiz :mrgreen:
ama yer vize değilmiş
pınarhisar parkı olabilir son mola verdiğimiz yer :cat:
abi , mete_han'ida al bigun cikin yola , ben cadir felan ayarlar yolda katilirim sizeYüreğinize sağlık.Hep gitmek istediğim bir yer ve ilk fırsatta konaklamalı gitmeyi düşünüyorum. Gurupta Transporter'in olması güzel olmuş.Motorlarla taşınmayacak kadar malzeme var piknik alanında.
hep gene trakyaliyiz beyaVay be hayabusacısından ybrcisine kadar hep beraber:cat:
Birliğiniz daim olsun:cat:
igneada yoluna giris vizeye gelmeden 15-16 km geride kaliyo baska grupmus oArkadaşlar bende aynı gün kırklarline giderken, vize de lüleburgaz motosiklet grubunu gördüm. Acaba sizlermiydiniz yoksa başka bi grupmuydu bilemedim..
evet evet hatta yolun karşısında ufak bi büfe vardı![]()
hatta solunda belediye binasi , bufenin arkasinda kaymakamlik , sol caprazda ataturk heykeli vargaliba bende pinarhisarliyim
![]()
abi neresi her yer kymco alt tarafı 2 tane var :queen:
yok valla ck125...movıe xl...venox..Kymco bayi gibi...
Lüleburgaz ve Adana MT ye bayılıyorum...güzel ortam...aile ortamı...uzak olmasa bende eşlik edecem...
Mt Yönetim bu grupların farkında değil bence...diyceksinizki nasıl olsun... benden söylemesi..Lüleburgaz MT yakında elini ayağını buradan çeker...:cat:kişisel kanaatimdir...
tam trakyali sayilmam , uzun suredir alkol icmiyom :queen::queen:sanki sen trakyalısın :queen: :cherry:
bana özel uyarı geldi lüleburgaz klübünü kişiselleştiryomuşum daha nasıl tanıtım yapayım çok rahatsızsanız ben bi daha topiç açmam sözüm yönetime :cat:
ben askerdeyken ( yani en az 1 aydan fazla bi zaman evvel )iğneada da bu abiyi gördüm galiba, turuncu varadero ve turuncu kask :silent: