[Kırklareli / Lüleburgaz MT]14 haziran pazar iğneada papuçdere gezi fotoları

Arkadaşlar bende aynı gün kırklarline giderken, vize de lüleburgaz motosiklet grubunu gördüm. Acaba sizlermiydiniz yoksa başka bi grupmuydu bilemedim..

hayır onlar biz değildik vizeye uğramadık hiç

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:00 PM ----------

Büyük İhtimalle bizlerdik Vize den geçtik çünki...

hayal mi gördün sen vizeye uğramadıkki

hayır onlar biz değildik vizeye uğramadık hiç

hımm olabilir mt logosu göremedim hiç :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:26 PM ----------

Tamam ya Gördüğüm grup lüleburgaz motosiklet kulübüydü.. dediğim yer vize olmayabilir yol üstünde bi parkın önünde toplu fotoğraf çekiniyolardı motorlarla birlikte hatta konustum bi arkadaşla lüleburgaz motosiklet kulubuyuz demişti bana..

Yüreğinize sağlık.Hep gitmek istediğim bir yer ve ilk fırsatta konaklamalı gitmeyi düşünüyorum. Gurupta Transporter'in olması güzel olmuş.Motorlarla taşınmayacak kadar malzeme var piknik alanında.
abi , mete_han'ida al bigun cikin yola , ben cadir felan ayarlar yolda katilirim size :)
Vay be hayabusacısından ybrcisine kadar hep beraber:cat:
Birliğiniz daim olsun:cat:
hep gene trakyaliyiz beya :p:p
Arkadaşlar bende aynı gün kırklarline giderken, vize de lüleburgaz motosiklet grubunu gördüm. Acaba sizlermiydiniz yoksa başka bi grupmuydu bilemedim..
igneada yoluna giris vizeye gelmeden 15-16 km geride kaliyo baska grupmus o :)

evet evet hatta yolun karşısında ufak bi büfe vardı :)

hatta solunda belediye binasi , bufenin arkasinda kaymakamlik , sol caprazda ataturk heykeli var :p galiba bende pinarhisarliyim :p

abi neresi her yer kymco alt tarafı 2 tane var :queen:

yok valla ck125...movıe xl...venox..Kymco bayi gibi...:p

Lüleburgaz ve Adana MT ye bayılıyorum...güzel ortam...aile ortamı...uzak olmasa bende eşlik edecem...

Mt Yönetim bu grupların farkında değil bence...diyceksinizki nasıl olsun... benden söylemesi..Lüleburgaz MT yakında elini ayağını buradan çeker...:cat:kişisel kanaatimdir...

yok valla ck125...movıe xl...venox..Kymco bayi gibi...:p

Lüleburgaz ve Adana MT ye bayılıyorum...güzel ortam...aile ortamı...uzak olmasa bende eşlik edecem...

Mt Yönetim bu grupların farkında değil bence...diyceksinizki nasıl olsun... benden söylemesi..Lüleburgaz MT yakında elini ayağını buradan çeker...:cat:kişisel kanaatimdir...

bana özel uyarı geldi lüleburgaz klübünü kişiselleştiryomuşum daha nasıl tanıtım yapayım çok rahatsızsanız ben bi daha topiç açmam sözüm yönetime :cat:

sanki sen trakyalısın :queen: :cherry:
tam trakyali sayilmam , uzun suredir alkol icmiyom :queen::queen:
bana özel uyarı geldi lüleburgaz klübünü kişiselleştiryomuşum daha nasıl tanıtım yapayım çok rahatsızsanız ben bi daha topiç açmam sözüm yönetime :cat:

merak etme , derin baglantilarla cozeriz o i$i :p elimde yonetimin gizli dokumanlari var , cok kizdirilarsa patlatirim :p

"KARMOK" Güzel Bir Gezi. Gezileriniz Daim Olsun. "Trabzon" da görmek isteriz sizleri. Elinize Yüreğinize sağlık. Rüzgarlı Günleriniz Bol olsun.Selam ve saygılarımla.Karmok Üyesi.

ben askerdeyken ( yani en az 1 aydan fazla bi zaman evvel )iğneada da bu abiyi gördüm galiba, turuncu varadero ve turuncu kask :silent:

BNRD633810397225113750.JPG

mangal yaparken şu fotoyu koymaya unutmuşum yellemek zor geldi 1000 rr ın egzosunu kullandık :cherry: :queen:

BNRD633810397723863750.JPG

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar