Kırıkkale-Ankara Tiger250

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sınavlarım bitti, havanın soğukluğuna, Elmadağın gizli buzlarına aldırmadan çantamı aldım çıktım yola..
Tecrübelerimi paylaşmak istedim, aslında racing kullanıcısıyım r6dan sonra tigera dönmek zorunda kaldım ama gerçekten çok iyi bir alet,
şürüş karekteristiği, yol tutuşu, gidişi ve özellikle çift diski ile duruşu gerçekten çin olduğunu unutturuyor..

yola çıkmadan önce servisime, Duran Motor Kırıkkale şubesine gittim yol bakımlarını yaptırdım (zincir yağı, lastik basıncı, tahliye temizliği v.s)

p2401121338.jpg

servis eve 15km, ellerimde 15kmde buz tuttu.. normal örgü eldiven, üzerine korumalı motorcu eldiveni olmasına rağmen..
Yurdum insanıyla başlayacak yorumları göze aldım ve; :)

p300112130501.jpg

işe yaradı ve 2 saatlik yolda 2 mola ile yolu tamamladım, yaklaşık 220km yaptım..
Elmadağını tırmandım, düzlüğe gelince motor teklemeye başladı, benzin bitti.. yanımda yedekte yok, boşa aldım şans eseri bir benzinlik denk geldi itekleme rezilliğinden kurtuldum.. ama benzinlikte benzin yok :) sadece dizel yakıt var.. pomparcı arkadaş beni görünce yanımdan ayrılmadı motoruma bakacam diye sorularıma bile cevap veremedi :) en yakın benzinlik 2 km ilerde, yürümeye kalksam valizin içinde laptop v.s var bırakamıyorum, motoru ittirmek gerçekten çok zor olurdu.. derken köşede bir cross motor gördüm, bu alet kimin dedim meğer pompacıda motorcuymuş :) bir pet şişe bulduk gidermisin dedim benzinlikte tekim abi v.s ciddi ciddi gitmeyecekti adam.. ikna kabiliyetimle (motorcunun motorcudan başka dostu yok ya v.s) pompanın başına ben geçtim adam patronun azarına rağmen atladı gitti sağolsun, çok mutlu oldum :)
ve dikkatimi çekti, Kırıkkalede, Elmadağında kask takmayı bırakın, kask takanlara alaycı gözle bakıyorlar ama bu arkadaş full korumaydı :cat:

p3101121501.jpg

10tl benzin aldım ve eve kadar geldim, benzin göstergesi yok yalnızca benzin azalınca lamba yanıyor.. yani 220kmde benım tahmınım 20-25tllik benzin yaktı.. velhasıl üşüdük, eğlendik, gezdik evdeyim..

p3101121606.jpg

bu motor insanı gerçekten yormuyor, hele birde cantamada yaslandımki peff :)
teşekkür ederim :rendeer:

Fotoğraflar az olmuş ama zevkli bir gezi olduğu anlaşılıyor. Elinize sağlık :)

Öncelikle paylaşım için teşekkürler.Biraz daha geniş kapsamlı fotoğraf olsaydı daha güzel olurdu diye düşünüyorum hocam

güzel gezi olmuş bende bir tiger kullanıcısı olarak çok güzel motor bende İstanbul samsun arası gittim 800 km 3 molayla tık demedi benzinde bitmesymiş güzel olacakmış

Forumdan Uzaklaştırıldı
malum solo gezi otobanda fotoğraf çekecek kimseyi bulamadım, motoru çekecek manzarada pek yoktu açıkcası..
resimlerin az olmasından dolayı kusura bakmayın, bir sonraki gezimde açığı kapatırım artık :)

elcik korumalar süpermiş...cuma günü ankara mt toplanıyo kızılayda bekleriz...

Forumdan Uzaklaştırıldı
gelmek isterim tabi daha önce hiç katılmamıştım, tanışmış oluruz.. detaylar için mt ankara bakıyorum, teşekkürler..

çok güzel bi paylaşım olmuş aksilik dışında bu yaz bende o yollardan geçeceğim
malum memleketim şimdi hava zehir gibidir

Forumdan Uzaklaştırıldı
güzel gezi olmus.

Genç olmak böyle bir şey işte .. gözü kara oluyor kar soğuk dinlemiyor .. sen mutlusun ya .. kim ne derse desin var git yoluna..
vesselam..

Forumdan Uzaklaştırıldı
felsem bu, ama çevremden gelen yorumlara gülsemmi düşünsemmi bilemedim :)
-deli olan deli binmez,
-biz yayan yürüyemeyoz sen bunla geziyon,
-yüz felci olursun!,
-otobusler kayıyo sen kesin patlarsın,
-hasta olursun fln geçtim :)

yorumlar için teşekkür ederim, tekeriniz düz bassın :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar