Kiralık motor arıyorum...

Ağustos ayının ilk haftasında kiralamak üzere uygun kira fiyatlı uzun yolu kaldırabilecek motosiklet arıyorum..

Ayrıca cevrenizde motor kiralayan firmalar varsa;buradan bana bildirirseniz sevinirim

en son 1 sene once aramıştım sonuc rezalet 1-2 firma buldum ferrari kirala parası ıstıyorlar

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
istanbulda yok gibi

Moderatör
Günlük 250 TL vereceksen ve azami 7 gün kiralayacaksan gidip alayım hemen ikinci el bir motor daha, hatta yaz sonuna kadar sende kalsın, boş bi vaktinde gelir teslim edersin :p

Geçen fuarda el ilanı motosiklet kiralayan bi firma vardı adını aradım ama bulamadım hatta motorlar arasında er5 felan vardı fiyatları günlük 60 tl den başlıyordu çok uygun gelmişti birgün lazım olur diye broşürü sakladım ama oda kayıp belki siteden hatırlayan olur.

Geçen fuarda el ilanı motosiklet kiralayan bi firma vardı adını aradım ama bulamadım hatta motorlar arasında er5 felan vardı fiyatları günlük 60 tl den başlıyordu çok uygun gelmişti birgün lazım olur diye broşürü sakladım ama oda kayıp belki siteden hatırlayan olur.

abi çok iyi bir bilgi bu.. Hatırlayan var mı*

birader kim versin sana düldülünü...inmisin cinmisin...ehliyetin fotokopisinimi bırakıcan...paran varsa Borusan Motordan kirala...ama nerde o para sende...deli yürek gezmek ister...al benim düldülü...parada istemem...onuda beğemezsin...

birader kim versin sana düldülünü...inmisin cinmisin...ehliyetin fotokopisinimi bırakıcan...paran varsa Borusan Motordan kirala...ama nerde o para sende...deli yürek gezmek ister...al benim düldülü...parada istemem...onuda beğemezsin...

abi bu işi yapan biri yada birileri mutlaka var.. ama bizde boş acemi adam sayılmaz dimi ;)

Niye böyle bir yola başvurdun 10 dkdır düşünüyorum anlam çıkaramadım:silent:

Metehan'ın dedıgı gıbı ehlıyetın varsa ve kefıl gosterebıleceksen Honda CBX250 var kıralık gunluk 200 TL 0535 976 08 78 telden ulaşabılırsın...

günlük 200 lira sen kazanıyor musun ? :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:24 PM ----------

Niye böyle bir yola başvurdun 10 dkdır düşünüyorum anlam çıkaramadım:silent:

öyle bi düşünce içerisine girdim :) ayrıca fethiyeye kadar gideceğimi düşünürsen hak verirsin herhalde :)

günlük 200 lira sen kazanıyor musun ? :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:24 PM ----------

öyle bi düşünce içerisine girdim :)

bak piyasa bu...çapım yetmez 200 e diyosan bu işleri unut kardeşim...ha 50 lira verem günlük diyosan bi yer biliyorum sadece honda today var 50 lik...

abi senin piyasa dediğin ortamda yeller esiyor millet para için birbirini kesiyor :)

Kanka motorun pistonlar gelmiş olsaydı ve takmış olsaydım al git derdim..
Ama bende bekliyorum hala gelmesini :)
İnşallah o zamana kadar gelirde hazır olur makina :)

kanka bulamazsın..al Orhanın makinasını onla ak aleme...bir miktar para karşılığında tabi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar