en son 1 sene once aramıştım sonuc rezalet 1-2 firma buldum ferrari kirala parası ıstıyorlar
istanbulda yok gibi
HIM ANlıyorum<<...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:54 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:54 AM ----------
En azından elden kiralayabilecek birilerini bulurum diye düşünmüştüm..
Günlük 250 TL vereceksen ve azami 7 gün kiralayacaksan gidip alayım hemen ikinci el bir motor daha, hatta yaz sonuna kadar sende kalsın, boş bi vaktinde gelir teslim edersin![]()
Geçen fuarda el ilanı motosiklet kiralayan bi firma vardı adını aradım ama bulamadım hatta motorlar arasında er5 felan vardı fiyatları günlük 60 tl den başlıyordu çok uygun gelmişti birgün lazım olur diye broşürü sakladım ama oda kayıp belki siteden hatırlayan olur.
birader kim versin sana düldülünü...inmisin cinmisin...ehliyetin fotokopisinimi bırakıcan...paran varsa Borusan Motordan kirala...ama nerde o para sende...deli yürek gezmek ister...al benim düldülü...parada istemem...onuda beğemezsin...
abi bu işi yapan biri yada birileri mutlaka var.. ama bizde boş acemi adam sayılmaz dimi![]()
Metehan'ın dedıgı gıbı ehlıyetın varsa ve kefıl gosterebıleceksen Honda CBX250 var kıralık gunluk 200 TL 0535 976 08 78 telden ulaşabılırsın...
Niye böyle bir yola başvurdun 10 dkdır düşünüyorum anlam çıkaramadım:silent:
günlük 200 lira sen kazanıyor musun ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:24 PM ----------
öyle bi düşünce içerisine girdim![]()