Kinowski kaza geçirdi.

Geçmiş olsun arkadaşım bir an önce eski sağlığına kavuşmanı dilerim.

arkadaşın 600rr'la düştüm budar feena olmamıştım arkdaşa geçmiş olsun dileklerimle...

Bsikletten cok düşmüşümdür, dirseklerim buruş buruş bu yüzden:),,bisiklet diye önemsenmiyor ama cross ta,şehir içinde mutlaka takılmalı kask :cat: Arkadaşa acil şifalar

esp

Büyük geçmış olsn ya :( yüksekten düştüğü bellı omzuna da bışıler yapılmış ınşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur

bisikletin kanatları yokmuydu yaaaaaa
dostum allah korumuş seni neden böle yapıyorsun atraksyona gerek yok hayat yaşamaya deger

geçmiş olsun

Çok büyük geçmiş olsun.Bisiklet bile olsa altımızdaki tedbiri bırakmamak ve dikkatli olmak şart...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kinowski, geçmiş olsun.

Bisiklet kasklarından taksaydın işe yarar mıydı?

Super Moderator
çok büyük geçmiş olsun :rendeer:
allah beterinden korusun

Bire bir aynı kazayı kuzenim geçen yıl yaptı. Adada bisikletten düştü, sürat motoruyla Göztepe hastanesine getirdiler. Onda da aşağı yukarı aynı yaralar vardı. Büyük geçmiş olsun.

Uzun yıllardır motosiklet.net i takip ederim ve yaklasık son 1 yıldır uyelığım, kendı kendıme yaptıgım ınat sonucu ılk mesajımı motosikletimi alınca atacaktım fakat madem konu benden acıldı ilk mesajımı buraya yazayım.

Öncelikle herkese çok teşekkür ederim.

Ben olayın nasıl geliştiğini anlayatım;
Son 7 yıldır liseden arkadaşlarımla 19 Mayıs günü büyük adaya gider ve geceyi ormanda geçiririz.Bu seneye kadar her yıl aynı yerde çadır kurardık fakat bu sene ulen bir değişiklik olsun farklı bir yere gidelim dedik.
Arkadaşlarım mangalı hazırlarken ben ve 1 arkadaşım bu sene kalacağımız yeri bulmak üzere yola çıktık yaklaşık yarım saat dolaştıktan sonra kamp için harika bir yer bulduk ve mangalın başına geri döndük.
Akşam yediye kadar mangal başında oturduk ve sonra yeni kamp yerimize doğru yola çıktık.Kamp alanına vardığımızda çantaları çadırı kurcağımız yere koyduk ve dinlenmek için biraz beklemeye başladık.
Tabi bu sırada ben rahat durmadım ve yukarıya doğru tırmanan güzel bir patika gördüm,bisikletime atladım yukarıya doğru tırmanışa geçtim.Tek amacım kamp için daha güzel bir yer varmıdır diye bakmaktı.
Yukarıya çıktıktan sonra yerleştiğimiz alanın gayet güzel olduğuna karar verdim ve bisikletimi çevirip inişe geçtim.
Bu ana kadar olan olayları kendimden emin bir şekilde yazdım fakat şimdi yazcaklarımın doğruluğu hakkında pek bir fikrim yok zira gelişen olayları tam olarak hatırlamıyorum
İniş esnasında vucudumun salgıladığı adrenalinden dolayı olsa gerek biraz fazla pedal çevirmiş olmalıyım,patikanın sonuna geldiğimde duramayacak kadar hızlı olduğum için son olarak dönmem gereken köşeyi dönemiyeceğimi anlamış olup yaklaşık bir buçuk metre yükseklikten atlama kararı vermiş olabilirim.
Arkadaşlarım o yükseklikten atlamayı başardığımı fakat atladıktan sonra ön tekerlerğimin yan döndüğünü ve benimde bisikletten balıklama atlama denemesi yaptığımı söylüyorlar (ben onların yalancısıyım).
Bu olanları ben hatırlamıyorum gözlerimi tekneye bindirilmek üzere ambulansta açtım.

Gelelim hasarlara;
Sol gözümün çevresinde (göz kapağımda,gözümün altında) epey dikiş atıldı.Dikiş işlemi yaklaşık 3 saat sürdü.
Alnımda,saçlarımın basladığı bölgeye zımbalardan çiçek yaptılar :)
Sol omzumda sıyrıklar var.
Birde kaburgamda kas ezilmesi var.(bu daha sonradan ortaya çıktı)

Normalde şehir içinde bisikletimi kullanırken kaskımı ve eldivenimi mutlaka kullanırm fakat ne olduysa o gün kaskımı alma ihtiyacı duymadım ve kaskım olmadığı için fazla atraksiyona girmemeye çalıştım ama galiba başarılı olamadım.
Eğer kafamda kask olsaydı büyük olasılıkla omzumda sıyrıklar ve suratımda küçücuk çiziklerle ve suratımda bir gülümsemeyle ayağa kalkardım:) fakat yoktu dolayısıyla ben salaklığıma yanmaya devam edeyim.
Dikişlerim pazartesi günü alıncak,kaburgamdaki ağrılar da doktorların söylediğne göre 2 hafta içinde geçermiş.
2 hafta da ben dinlenirim ardından pedal çevirmeye devam :)

geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum.

Bisikletten asla vazgeçmesin arkadaşımız.
Motosikletin ise yanına bile yaklaşmasın.:)
Aynı haltı motosikletle yediğini düşündümde!!!!!
Eyvah eyvah....

Abi suratımda acı bir tebessümle yazdıklarını okudum.Tebessümün acı olmasının nedeniyse kaburgamdaki ağrılar,gülerken biraz canım yanıyorda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar