ben mi anlamadım yoksa , motorun üstüne çıkmadan mı vurdurdun :silent:
dün başlık açmıştım, motorumu aldım diye.
Bugun okuldan geldikten sonra cıbırın bi sesini duyuyum diye dershaneye gitmeden bi çalştırıyım dedim ama akü bitmiş. Bende vurduruyum dedim. yoldan geçen adama sordum, bu nasıl vurdurulur diye. Neyse anlattı ama çalştırdıktan sonra debriyaja tekrar basılcağını söylemedi. Bende çalıştıktan sonra gazdan elimi çekemeyince debriyajada basmayınca 10 metre motorla koştum. Sonra bi anda heyecan daha da arttı ve iyice kökledim gazı ve 0 korumayla kaldırımda patladım. (pişmanım hakim bey :cherry: ) tabi Allahtan birsey olmadı. Sadece debriyaj maneti kırıldı. Ama çok korktum oturdum başına ağladım. Bi ara motora dalıyodum sinirden. :mrgreen: ama şimdi kafamı topladım. Ama bana ders oldu bu bundan sonra abuk subuk işlere kalkışmıycam. Neyse en kötü kazam bu olsun. Ama nolur kazasız belasız demeyin. Sinirim az da olsa bozuk hala.
Öncelikle büyük geçmiş olsun..
Konu başlığın bana göre çok yanlış.!..
Neden diyecek olursan. Bu bir bakış açısı tabi
kabul edersin veya etmezsin. O senin bileceğin iş..
Birde bardağın dolu kısmından olaya bakmaya çalış..
Belkide motorcu kardeşlerinin ve abilerinin sana kalpten
söyledikleri iyi niyet temennileri sayesinde; burnun kanamadan
ve hastane köşelerinde sürünmeden bu başlığı açmış olamazmısın?
Yaşadıklarına bu pencereden bakman halinde daha huzurlu ve mutlu olabilirsin ..![]()
gittim 3 liraya manet aldım geldimbirazdan usta halledcek motoru. Tam korumayla boş alanda çalışmaya gitcem. Siteye 1 hafta boyunca grmessem helal edin hakkınızı.
![]()
dün başlık açmıştım, motorumu aldım diye.
Bugun okuldan geldikten sonra cıbırın bi sesini duyuyum diye dershaneye gitmeden bi çalştırıyım dedim ama akü bitmiş. Bende vurduruyum dedim. yoldan geçen adama sordum, bu nasıl vurdurulur diye. Neyse anlattı ama çalştırdıktan sonra debriyaja tekrar basılcağını söylemedi. Bende çalıştıktan sonra gazdan elimi çekemeyince debriyajada basmayınca 10 metre motorla koştum. Sonra bi anda heyecan daha da arttı ve iyice kökledim gazı ve 0 korumayla kaldırımda patladım. (pişmanım hakim bey :cherry: ) tabi Allahtan birsey olmadı. Sadece debriyaj maneti kırıldı. Ama çok korktum oturdum başına ağladım. Bi ara motora dalıyodum sinirden. :mrgreen: ama şimdi kafamı topladım. Ama bana ders oldu bu bundan sonra abuk subuk işlere kalkışmıycam. Neyse en kötü kazam bu olsun. Ama nolur kazasız belasız demeyin. Sinirim az da olsa bozuk hala.
honda dedik bağrımıza bastık bi aküsü 5 yıl dayanmamış bu ne biçim işmotoru verdim ustaya abi adam et ver dedim. Cumartesi vınnnn...
![]()