kimsenin duası kabul olmadı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
başkasının da ilk günden kaza yaptığını duymak benim için biraz sevindirici oldu. aptal gibi hissetmeye başlamıştım kendimi:)

kardeş geçmiş olsun. nazarı olmuş motorun allah başka kaza bela vermez inşallah :rendeer:

ben mi anlamadım yoksa , motorun üstüne çıkmadan mı vurdurdun :silent:

Motorunu çok küçümsemiş. Mopedlerden görmüş yada fikir veren mopedlerden görmüş tafsiye etmiştir. Fakat 50cc moped nere cbr 125 nere.
Umarım gerekli dersi alıp kullanırkende küçümsemez motorunu. Eminim kıymetini fazlası ile biliyorsun ,şimdi daha da kıymetli olur"umarım" yinede güle güle kullan soğuma motorundan.
Sorunsuz motor olmaz tek sorunu akü olsun.

kardeşim cbr125 zor bir motor değil(aslında sürmedim hiç).yeni başlayanlar için ideal motorlardan biri.git boş bir araziye sür 2-3 saat.motora alışırsın.korkulacak birşey.

Başlık dikkatimi çekti. Kimsenin duası kabul olmadı demişsin. Bu işlerin duayla alakası yoktur. Hatayı bizzat kendin yapmışsın, ki doğaldır. Daha acemisin. Hal böyleyken 6 milyar insanın duası olsa ne yazar? Neyse ki buna benzer bir acemiliği trafikte yapmamışsın.

Eğitim al. Yapman gerekenleri yap, yapmaman gerekenleri yapma. Bu işler duayla değil kafayla olur ;)

Bir düşün istersen !.. Belkide dualar kabul oldu..

Öncelikle büyük geçmiş olsun..

Konu başlığın bana göre çok yanlış.!..

Neden diyecek olursan. Bu bir bakış açısı tabi

kabul edersin veya etmezsin. O senin bileceğin iş..

Birde bardağın dolu kısmından olaya bakmaya çalış..

Belkide motorcu kardeşlerinin ve abilerinin sana kalpten

söyledikleri iyi niyet temennileri sayesinde; burnun kanamadan

ve hastane köşelerinde sürünmeden bu başlığı açmış olamazmısın?

Yaşadıklarına bu pencereden bakman halinde daha huzurlu ve mutlu olabilirsin ..:)

dün başlık açmıştım, motorumu aldım diye.
Bugun okuldan geldikten sonra cıbırın bi sesini duyuyum diye dershaneye gitmeden bi çalştırıyım dedim ama akü bitmiş. Bende vurduruyum dedim. yoldan geçen adama sordum, bu nasıl vurdurulur diye. Neyse anlattı ama çalştırdıktan sonra debriyaja tekrar basılcağını söylemedi. Bende çalıştıktan sonra gazdan elimi çekemeyince debriyajada basmayınca 10 metre motorla koştum. Sonra bi anda heyecan daha da arttı ve iyice kökledim gazı ve 0 korumayla kaldırımda patladım. (pişmanım hakim bey :cherry: ) tabi Allahtan birsey olmadı. Sadece debriyaj maneti kırıldı. Ama çok korktum oturdum başına ağladım. Bi ara motora dalıyodum sinirden. :mrgreen: ama şimdi kafamı topladım. Ama bana ders oldu bu bundan sonra abuk subuk işlere kalkışmıycam. Neyse en kötü kazam bu olsun. Ama nolur kazasız belasız demeyin. Sinirim az da olsa bozuk hala.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Kızma ama ÇOK KOMİİİİİKKK....Yani çok komik bişekilde anlatmışsın

Geçmiş olsun:cat:.....:)

Öncelikle büyük geçmiş olsun..

Konu başlığın bana göre çok yanlış.!..

Neden diyecek olursan. Bu bir bakış açısı tabi

kabul edersin veya etmezsin. O senin bileceğin iş..

Birde bardağın dolu kısmından olaya bakmaya çalış..

Belkide motorcu kardeşlerinin ve abilerinin sana kalpten

söyledikleri iyi niyet temennileri sayesinde; burnun kanamadan

ve hastane köşelerinde sürünmeden bu başlığı açmış olamazmısın?

Yaşadıklarına bu pencereden bakman halinde daha huzurlu ve mutlu olabilirsin ..:)

Ben de katılıyorum.

gittim 3 liraya manet aldım geldim :) birazdan usta halledcek motoru. Tam korumayla boş alanda çalışmaya gitcem. Siteye 1 hafta boyunca grmessem helal edin hakkınızı. :p

gittim 3 liraya manet aldım geldim :) birazdan usta halledcek motoru. Tam korumayla boş alanda çalışmaya gitcem. Siteye 1 hafta boyunca grmessem helal edin hakkınızı. :p

Şimdi helal olsun demektende korktum :)

çalıştıktan sonra daha keyif almış bir şekilde geldiğinde görüşmek üzere :)

Abi bir kere motorcu adam motorunu yeni aldıysa yerinde duramaz. :cherry:İlle ya gider yanına bakar, ister sesini duymak,selesine oturmak ,gazlamak, Hiç olmadı bi kontağı açıp kapatmak. :cherry:
Onun için sonuna kadar hak veriyorum kardeş aynı şeyleri yaşadık :cat: :cat:
En kötü kazan böyle olsun

Öncelikle geçmiş olsun bu gösteriyor ki herşey göründüğü gibi olmuyor:) iyi bir eğitim ve koruma şart. insan ilk başta sesini duymak ister sonra dayanamaz gazlar:D

slm

dün başlık açmıştım, motorumu aldım diye.
Bugun okuldan geldikten sonra cıbırın bi sesini duyuyum diye dershaneye gitmeden bi çalştırıyım dedim ama akü bitmiş. Bende vurduruyum dedim. yoldan geçen adama sordum, bu nasıl vurdurulur diye. Neyse anlattı ama çalştırdıktan sonra debriyaja tekrar basılcağını söylemedi. Bende çalıştıktan sonra gazdan elimi çekemeyince debriyajada basmayınca 10 metre motorla koştum. Sonra bi anda heyecan daha da arttı ve iyice kökledim gazı ve 0 korumayla kaldırımda patladım. (pişmanım hakim bey :cherry: ) tabi Allahtan birsey olmadı. Sadece debriyaj maneti kırıldı. Ama çok korktum oturdum başına ağladım. Bi ara motora dalıyodum sinirden. :mrgreen: ama şimdi kafamı topladım. Ama bana ders oldu bu bundan sonra abuk subuk işlere kalkışmıycam. Neyse en kötü kazam bu olsun. Ama nolur kazasız belasız demeyin. Sinirim az da olsa bozuk hala.

Topragım gecmıs olsun :rendeer::rendeer:
Vurdurma ısıne guldum :queen:

Neden gülüyosunuz da aaa..Benim ustam motorumu yanında koşturarark vurdurmuştu...Ön fren manetim de kırıktı hatta.. :mrgreen: ikimiz beraber ittik ustam yanında koşturdu atladı bi kovboy edasıyla üstüne ve vınn :queen: boyu kısa hatta ama çok iyi gitti. Geçmiş olsun dostum

honda dedik bağrımıza bastık bi aküsü 5 yıl dayanmamış bu ne biçim iş:p motoru verdim ustaya abi adam et ver dedim. Cumartesi vınnnn...:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar