yeni bir kenan geliyorrrr yolu açın:mrgreen::mrgreen:
al bak ben destekledim
al bak ben destekledim
bende de bısıklet askı var bende dıgıtal var bısıkletı gorsenız nese ben onla en fazla 49 yaptım
bendede vardı dijital aldım bi 50 falan yaptım sonra bisiklet oglen dışarıda 30-40 dk bekledi ekranda bişey okunmuyordu ekran kararmıştı
bu arada burhansefa yalanda olsa destekledin eyvallah:rendeer:
bırak olum hileyle hurdayla işimiz olmaz bizim 2 kişi bin 80'nerden 160 kilo pisikleti o halde yokuş aşağı bıraksan zaten 75 yapar ha 2 petal basıp 82 yapılacaksa oooo 90'lık 2 adamı koy ustune senin yaptığın hızı hiç petal çevirmeden yapr:queen::queen::queen:
bırak olum hileyle hurdayla işimiz olmaz bizim 2 kişi bin 80'nerden 160 kilo pisikleti o halde yokuş aşağı bıraksan zaten 75 yapar ha 2 petal basıp 82 yapılacaksa oooo 90'lık 2 adamı koy ustune senin yaptığın hızı hiç petal çevirmeden yapr:queen::queen::queen:
bende bi keresinde dijital km gostergeli bisikletimle 102 km yaptım ama şaha kalkacaktım az kalsın ama yanlıs oldugunu biliyrm cunku o anda arabayla adam yanımdan 60 ile gecti bi anda hayyallerim suya dustu:salut::mrgreen::mrgreen::mrgreen:![]()
bende bi keresinde dijital km gostergeli bisikletimle 102 km yaptım ama şaha kalkacaktım az kalsın ama yanlıs oldugunu biliyrm cunku o anda arabayla adam yanımdan 60 ile gecti bi anda hayyallerim suya dustu:salut::mrgreen::mrgreen::mrgreen:![]()
Ağır cisimler hafif olanlardan daha hızlı düşmezler.. İmza Galile...![]()
ayy kıyamaammnasıl yaptın o hızı oy oy belliki bir lise talebesisin ve bun yaptığın hızla gurur duyuyorsun bizimde seni pohpohlamamızı istiyosun! pohpoh! gereksiz topic:farao:
Ben max 50 küsür yapıyordum üstelik her akşamüstü sahile giden uzunca yokuş bir yolda bundan 10 sene önce izmir özdere de.
Bisiklet 18 vites Bisan cycle model bir dağ bisikletiydi. 26 jant tı sanırım tam hatırlayamıyorum. Onun zevki bambaşka. kıyas yapmak gerekirse adrenalin olarak SS bir makina ile 250 yapmaya benzetebilir. Çünkü o bisikletin limitlerini zorluyorsunuz ve bisiklet inanılmaz birşekilde düz gitme eğilimi gösteriyor. viraj almak imkansızlaşıyor. Kontra olayını da yapmanız lastik açısından ve aerodinamik açıdan mümkün değil yapmaya kalkarsanız da büyük ihtimalle yerle bir bütün olunur hemen.
Lakin her virajın max kaç km hızla alınabileceğini artık ezbere biliyordum. Ve klasik viraj alma tekniğini ozamanlar tamamen güdüsel olarak keşfetmiştim. Yani viraja bodoslama girince alınması imkansız virajlara virajın ters köşesinden başlayıp viraj içinde maksimum içe gelip viraj çıkışında yine ters tarafından çıkınca inanılmaz hızlarda virajı alabiliyordum![]()
![]()
Bisiklet çok ayrı bir zevkti. Hatta o virajları ve yolu öyle ezberlemiştimki gözü kapalı sürebilirdim. Birkaç yerde de hız tümseği vardı oralarıda ezbere biliyordum bir sene absürd biryere hız tümseği koymuşlar o sene yazlığa geldiğimizde beynim birtürlü o yerdeki hız tümseğini kabullenememişti ve 2 defa orada aynı yerde çok ciddi bir şekilde düşmüştüm.
ilk düştüğümde hemen yanındaki villadaki amcalar teyzeler yardım etmişlerdi ertesi gün aynı yerde yine düşünce onlar da şaşırmıştı. " aa yine aynı çocuk muuu ??? " diye tepkilerini hiç unutmam
Neyse sonuçta fatihsevim seni anlıyorum ve hatta biraz da imreniyorum çünkü o zevki özlüyorum. ah o günler ahh :cat::queen:![]()
Bence limitleri fazla zorlamamak lazim. Ayni denemeyi tekrarlamamani dilerim.
Cunku papaz her zaman pilav yemez.
Bende 60 yapmıştım ama 80 nasıl olur bilmem bi denemek lazım