Kimi Raikkonen ve Garajı

Formula 1 pilotlarından Kimi Raikkonen 'i bilirsiniz, fotoğraflarda gördüğünüz ise Alman koç Marcus tarafından Finli pilot Raikkonen için yapılan sadece tek örneği bulunan 100.000 euro değerindeki motosiklet.

Kimi 'nin garajında belki bir Mercedes yok fakat Ferrari Enzo yerini almış.

kimi_moto_01.jpg

kimi_moto_02.jpg

kimi_moto_03.jpg

kimi_moto_04.jpg

kimi_moto_05.jpg

kimi_moto_06.jpg

Son düzenleme:
O motorla gel Turkiyede kaldirima cikip park et bakalim ne olacak. Imrenemiyorum cunku bende olsa bile kullanacak yol yok hasat olur makina bari hakkini bilen adam da kalsin.

bu motosikletin birtek yönünü sevmedim. oda benzin deposu. nedeni ise motora baklırsa benzin canavarı olmalı:):) ama benzin deposuna bakıyorum o depo 10-13 litre birşey alır. ee nasıl olcak her 100 km bir benzinciyemi ugruycann :)

bu motosikletin birtek yönünü sevmedim. oda benzin deposu. nedeni ise motora baklırsa benzin canavarı olmalı:):) ama benzin deposuna bakıyorum o depo 10-13 litre birşey alır. ee nasıl olcak her 100 km bir benzinciyemi ugruycann :)

Finlandiya da zaten yağmura kara yakalanmadan 100 km bile gidersen şanslısındır herhalde.:cherry:

Bu motosikletler kisa mesafelerde Rüzgarı Tadıp 2 teker tutkusunu yaşamak için özel olarak yapılıyor ''Elint''. Zaten biliyorsun Tamamiyle kişiye özel. Zaten Raikkonende bu motosikletle Kalkıpta 200-300 Km mesafeli gezilere katılıp, stabilize yollardan orman alanına girip, salam/sucuk pişirip piknik yapmak için özel olarak yaptırmamıştır.. Tamamiyle ''Özel Hissetme'' duygusu ile ilgili. Adam zaten uzun yol meraklısı olsa Alır 33 litre benzin depolu bir BMW GS 1200 Adventure basar Finlandiyadan Ekvadora kadar dünyayı dolaşır. Kısa özetlemek gerekirse Sen hiç Ferrari Enzo ile İstanbuldan - Urfaya gidecek adam tanıyormusun? Gördün mü veya duydun mu? Bu motosiklet içinde aynı mantığı düşün. :)

iyide o adama o motor gitmişmi... bisiklet gibi gelmiştir admacağıza o motor.. sen pistte 340 yap motora bin gitmiyo..:)

ona ducati desmontioastarmos adı herneyse yakışmazmı ?

hemde yanında cillop gibi ferrari varken cuk diye oturmazmı ducati

Harika motor.Süper deli dehşet feci :)

Fotolar mı siyah beyaz ? Ben mi renk körü oldum ? Monütör mü bozuldu ?

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bunun neresi 100.000 euro

Çok aşırı bence yani bi ducati ye binse daha çok yakışırmış + o motorla deil kaldırıma çıkmak tümsekten bile geçemessinki bi parmak mesafe war çok alçak ama motor güzelmiş de Enzoya gitmio abicim bari yanyana çekilmeselermiş ya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
100.000 £ etmez 2006 YZF-R1 in yurt dışında 12.000$ olduğunu düşünürseniz o motorun benim gözümdeki değeri en fazla 30.000 dolardır o para verilmez yani

Spatula abi bence kimi'nin kaldırıma çıkma gibi bir derdi olamaz =)) kaymaktan da daha guzel asfaltlar var avrupada. =) adam binlerce kmde yapamaz ki de zaten. F1 de ki antremanlarından bence bu motoru kullanmaya bile fırsat bulamıyodur.... fiyatı da dunya da bi tane varsa eyer bence olağan :queen:

zuahahhah water gelsinde görsün çok sevdiği kimi sinin garajındaki otomobili:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar