Kim ne kadar viraja yatıyor??? Belgeleyelim konuşalım öğrenelim...

Bizim Arkadaş Mobilet ile viraja 0 yattı zor kaldırdık yerden ::koop::

Son düzenleme:
arkadaşlar gidin yatağınızda yatın... burdan gaza gelipte yatırmaya kalkmayın... yatacak motor var, yattımı kalkmayacak motor var...

artcim ve kendimin dizleri yerdeydi en son sinirlari zorlayisimda...ama dizlikler plastik olunca....kullanilamaz hale geldiler :d

en son skullhunter' ile datça yolunda artçısıyken onun fazerla yattık sanırım taktuk sesler geldi padler sürttü dedik indik baktık padler sürtmüş =))

Sözünden dönen senin gibi olsun çık len yola :p:p

mhrrmkpnr´isimli üyeden Alıntı
aramızda lastiklerini silip viraj yaptım diyen insanlar bile var bn inanmam ole resme fln yiyosa kavacıktan baslar yok rivada biter

Çıkma Çıkma yazık arkandakilere.. bak adam Körmüş Siyah Vizörüde var..
Tam manyak Boşver.... :pale::pale:

Sözünden dönen senin gibi olsun çık len yola :p:p

ama tekerde gircen virajlara snr yatıcan dizi kol bacak allah ne verdiyse vericen yere snr bariyerin dibinden kalkıcan tekrar tekere:p:p

smd bu yorumdan bn sunu anlarım sen sadece 1.viteste tekere alabiliosun yani mak yapsan yapsan kesiciye kdr 90km hız yaparsın yani o virajları 90la girsen 100-110la fln donersn duzlukte hızlanmaya basladıgında 120fln olur hızın biz napıorum tekere almıoruz 140-150 gelioruz 120-130 donup 140-150 uzuyoruz boyle anlatınca bile bak nkdr geride kaldın:p:p

Buyrun geçeh hafta video olarak bizzat ben cektım Motor 2008 Yamaha Fz6 uzerınde Metzeller M3 Sport lastıkler var bu videodan capture ladıgımız an vıdeo yanımda yok suan bunuda facebook a koymustuk oradan aldım ben bızzat baska denemede PEG lerı surttugune sahıdım kı ben arkasında ıkende bır kere az daha degdırıyorduk..

n648372359683193448qx1.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar