KİM NE BURCUDUR? BURÇLARA İNANIR MISINIZ??

-Ne burcusun
-Oğlak
- Hmm çok zoğrsuon seen.
-İç düşünce(bence sen daha zorsun) iç düşünce mi aha kesin oğlak burcuyum :D
İnanmamakla birlikte bir yandan da olabilir aslında diyorum.
İnanmayışım; burçlarda, her İnsan her burçtan özellikleri kendinde görebilir insanız sonucta
Şöyle bir çalışma yapılsa iyi olabilirdi, ne burcu oldupunu bilmeyen 300-500 kişi toplayıp
-Oku ulan şimdi bunları ne burcısun bakem sen
Diye sorduktan sonra, doğruluk oranına bakılabilir. AK köt kara bök ortaya çıkardı o zaman

İkizler burcu tedirginlik yaratıyor, genelde bayanlar burçlara çok takıldığı için söyleyince bir ön yargı oluyor :)

AAA aman ikizler misin aman aman...
hiç sevmem!

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:07 ----------

-Ne burcusun
-Oğlak
- Hmm çok zoğrsuon seen.
-İç düşünce(bence sen daha zorsun) iç düşünce mi aha kesin oğlak burcuyum :D
İnanmamakla birlikte bir yandan da olabilir aslında diyorum.
İnanmayışım; burçlarda, her İnsan her burçtan özellikleri kendinde görebilir insanız sonucta
Şöyle bir çalışma yapılsa iyi olabilirdi, ne burcu oldupunu bilmeyen 300-500 kişi toplayıp
-Oku ulan şimdi bunları ne burcısun bakem sen
Diye sorduktan sonra, doğruluk oranına bakılabilir. AK köt kara bök ortaya çıkardı o zaman

Oğlak burcu para burcudur, iş burcudur,
zordur ama keyiflidir, sadece aynı mekanlara gitmeyi fln sever, aynı stil yaşamayı fln o biraz sıkıntılı.. alışkanlıklarına bağlı, ve evet bağlılığı yuzunden inatçı olmuş oluo fikrimce..

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
Kova burcundaki abim olsa anlaşamam ki anlaşamıyorum da zaten, ters ve huysuzsunuz arkadaş :D

DKN

neye istinaden inanılır gibi bi soru soru sayılmaz. daha derin araştırmak gerekir bu bildiğin kuyuya taş atmak :) akrep burcuyum

Motosikleti
600RR
KOÇ (21 Mart–21 Nisan)
Motor kullanırken geçilmeye çok sinirlenir. Koç sürücüsü hızlı motor kullanmaya bayılır. Refleksleri çok iyidir ve tam zamanında önlemini alıp tehlikeyi önlemesini bilir. Koç burcu insanını motor kullanırken rahatsız etmeyin, içindeki trafik canavarını uyandırabilirsiniz!
HAYALİNDEKİ MOTOR: Koç burcu insanının hayalini kırmızı hızlı ve gösterişli bir motor süsler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ikizler burcuyum hic bi olumsuzluğuna katılmıyorum 😎

kendininkini söylememişsin bizden soruyon :D

boğa burcuyum ve özelliklerini taşırım

sert, haşin, gaddar fakat bilakis çok kibarım,
ısrar eder, iyi dans ederim.
bilin bakayım ne burcuyum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar