Kim Kusurlu?

Kusurlu kim?

• Polis kusurlu

Oy: 9 56.3%
  • Taksi sürücüsü kusurlu

Oy: 3 18.8%
  • Her ikisi de kusurlu

Oy: 4 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
Motosikleti
Hero Dash 125, CB125F
Işık göremiyorum burası küçük bir dönel kavşak gibi duruyor. Taksici her ne kadar tır döndürür gibi dönse de suç motorda.

İkisi de yavaş üstelik nasıl yapmışlar bunu anlamadım. Polis sanırım sol şeritten devam edeceğini düşündü yavaşlamadı.

Vallahi ne yalan söyleyeyim, senin yorum tam beni anlattı 😄 Hele böyle trafik kazası gibi herkesin uzman kesildiği konularda yorumları okumak, gerçekten ayrı bir keyif oluyor. Kimisi sanki olay yerindeymiş gibi kesin konuşuyor, kimisi de ben olsam şöyle yapardım modunda… Bir yandan üzülüyorsun, bir yandan da insanlar ne kadar farklı bakıyor diye şaşırıyorsun. Ben de bazen yorumlara dalıp gidiyorum, çayımı alıp milletin “haklı kim, suçlu kim” savaşını izlemek terapi gibi geliyor. Ama hakikaten keşke herkes azıcık daha empatiyle, bilgiyle yaklaşsa da bu kadar birbirimizi kırmasak. Şimdilik susup çekirdeğe devam, bakalım daha neler dökülecek ortaya 😄

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
motorcu kusurlu.

resmi araçlar trafik kurallarından muaf değildir, görev vs. haric
Resmi araçla kazaya karışınca anlarsınız suçunuz olmasa bile ihale size bize kalır. Özellikle siyah plakalı araçlar için örnekleri mevcut. Haklı çıkma olasılığın yok.

Motosikleti
D400
Resmi araçla kazaya karışınca anlarsınız suçunuz olmasa bile ihale size bize kalır. Özellikle siyah plakalı araçlar için örnekleri mevcut. Haklı çıkma olasılığın yok.

o kısma girersen resmi araçla kaldırıma cıkıp seni ezse bile sana "neden o kaldırımdaydın" diye suc bile bulabilirler, hukuksuzkuk ayrı bir konu

kamu davalarında kamunun haklı kabul edilmesi de ayrı bir durum.

Ancak yasalara göre yaşayan bir ülke olsak geçiş üstünlüğü olan herhangi bir araç bu üstünlüğü kullanırken tehlike oluşturmaması gerekecek şekilde hareket etmesi gerektiğini bilir.

zaten farkındaysanız motorcu bildiğin araca kitlenmiş ona dogru gitmeye baslıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar