kim demiş karda motokros olmaz diye.

çumok karlı dağlara doğru yolaçıktı zevli 1 hafta sonu geçirdi

burası yer köprü pozantıdan gelen çakıt ırmağı burada doğal olarak yer altına giriyor 250mtre sonra tekrar çıkıyor etrafı çok hoş piknik alanı tavsiye ederim suyun üzeride tolumumuzun ne kadar pis olduğunu gösteriyor üzgünüm.

manzara ve temiz hava süper

bursıda suyun tekrar yüzeye çıkış noktası

çalılar arasından motorlar

burası hacıkırı köyünün 100 yıllık geçmişe sahip tren köprüsü almanlar tarafından inşa edilmiş

ve manzaralar

burasıda yarık kaya olarak bilinen doğal oluşum pozantıdan gelen ırmak burdan geçip adanaya ulaşıyor köylülerin anlattıklarına göre askeri jetlerimiz eytim uçuşları sırasında bu kayanın arasından geçip şov yapıyorlarmış pilotlarımızda kroscu yani.

taş durmaz çakıt vadisine doğru gidiyoruz.

en sevdiğim yerlerden 1i burası.

buralarda kendimi kuş gibi hissediyorum.

artık karlar hoş geldin demeye başladı.

artık eylence cant boyu

bak bak nasıl çakılacak

çakıldıııııııı

soğuk olmasına rağmen çocuklar gibi şendik.

alican çağatay ve soner podyuma çıktılar

herkesde 1foto telaşı.

sezon sonu manzaraları kıymetini bilin.

makinalar ne gidiyor be karda.

arkadaşlar sanırım kendimizi fazla kaptırmışız baktım hava kararmış dagdan ininceye kadar ıslanan botlarımız ayaklarımızı dondurdu.

1dahaki sefere daha iyi olur inşallah.

Son düzenleme:
tekerinize sağlık kadir ve arkadaşları hepinizin tekeri düz bassın,muhteşem eğlenmişsiniz

valla süper resimler için sağol.. ben motocrass alsam enduro motor annem hep üstümü pisletiyom diye döver beni valla :p

Ellerinize sağlık. Bu bugünmüydü yoksa geçen haftamı? selamlar.

slm

bu gezi tam bi maceraydı,kar ve çamurda mücadele epey yormuştu,aksam saatlerinde daha kızıldağdaydık,gece resimleride olsaydı hoş olurdu eline sağlık kadir usta

bravo arkadaslar çok harika bi gezii gittiğiniz yerler harika darısı bizim başımıza

Son düzenleme:
Tek kelimeyle süpper bir tur olmuş...:cat:
kim demiş karda Motocross olmas diye:p

Güneşli günde herkes motosiklet sever ama önemli olan her hava koşulunda motosiklet kullanabilmek! donmak pahasına bile:wiinkk:

Tek kelimeyle süpper bir tur olmuş...:cat:
kim demiş karda Motocross olmas diye:p

Güneşli günde herkes motosiklet sever ama önemli olan her hava koşulunda motosiklet kullanabilmek! donmak pahasına bile:wiinkk:

haklısın dostum her şartta endro kros VSTROM la gel misafirimiz ol.

voow süper gezi yapmışsınız tek gezmekten ziyade böle gurup geziler daha keyifli oluyor :)

Merhaba arkadaşlar. Gerçekten güzel bir gezi yapmışsınız. Enduro ve kros keyfini doyasıya yaşamışsınız. Karda gitmek çok zevklidir herhalde. Güzel fotoğraflar ve anlatım için teşekür ederim. Selamlar.

Merhaba arkadaşlar. Gerçekten güzel bir gezi yapmışsınız. Enduro ve kros keyfini doyasıya yaşamışsınız. Karda gitmek çok zevklidir herhalde. Güzel fotoğraflar ve anlatım için teşekür ederim. Selamlar.
aleyküm selam arkadaş gerçekten karda gitmek çok zevkli hele adana gibi karsız yerde kar için 250 300 km yol yapınca daha zevkli oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar