- Konu Yazar
çumok karlı dağlara doğru yolaçıktı zevli 1 hafta sonu geçirdi

burası yer köprü pozantıdan gelen çakıt ırmağı burada doğal olarak yer altına giriyor 250mtre sonra tekrar çıkıyor etrafı çok hoş piknik alanı tavsiye ederim suyun üzeride tolumumuzun ne kadar pis olduğunu gösteriyor üzgünüm.

manzara ve temiz hava süper

bursıda suyun tekrar yüzeye çıkış noktası

çalılar arasından motorlar

burası hacıkırı köyünün 100 yıllık geçmişe sahip tren köprüsü almanlar tarafından inşa edilmiş

ve manzaralar

burasıda yarık kaya olarak bilinen doğal oluşum pozantıdan gelen ırmak burdan geçip adanaya ulaşıyor köylülerin anlattıklarına göre askeri jetlerimiz eytim uçuşları sırasında bu kayanın arasından geçip şov yapıyorlarmış pilotlarımızda kroscu yani.

taş durmaz çakıt vadisine doğru gidiyoruz.

en sevdiğim yerlerden 1i burası.

buralarda kendimi kuş gibi hissediyorum.

artık karlar hoş geldin demeye başladı.

artık eylence cant boyu

bak bak nasıl çakılacak

çakıldıııııııı

soğuk olmasına rağmen çocuklar gibi şendik.

alican çağatay ve soner podyuma çıktılar

herkesde 1foto telaşı.

sezon sonu manzaraları kıymetini bilin.

makinalar ne gidiyor be karda.

arkadaşlar sanırım kendimizi fazla kaptırmışız baktım hava kararmış dagdan ininceye kadar ıslanan botlarımız ayaklarımızı dondurdu.

1dahaki sefere daha iyi olur inşallah.

burası yer köprü pozantıdan gelen çakıt ırmağı burada doğal olarak yer altına giriyor 250mtre sonra tekrar çıkıyor etrafı çok hoş piknik alanı tavsiye ederim suyun üzeride tolumumuzun ne kadar pis olduğunu gösteriyor üzgünüm.

manzara ve temiz hava süper

bursıda suyun tekrar yüzeye çıkış noktası

çalılar arasından motorlar

burası hacıkırı köyünün 100 yıllık geçmişe sahip tren köprüsü almanlar tarafından inşa edilmiş

ve manzaralar

burasıda yarık kaya olarak bilinen doğal oluşum pozantıdan gelen ırmak burdan geçip adanaya ulaşıyor köylülerin anlattıklarına göre askeri jetlerimiz eytim uçuşları sırasında bu kayanın arasından geçip şov yapıyorlarmış pilotlarımızda kroscu yani.

taş durmaz çakıt vadisine doğru gidiyoruz.

en sevdiğim yerlerden 1i burası.

buralarda kendimi kuş gibi hissediyorum.

artık karlar hoş geldin demeye başladı.

artık eylence cant boyu

bak bak nasıl çakılacak

çakıldıııııııı

soğuk olmasına rağmen çocuklar gibi şendik.

alican çağatay ve soner podyuma çıktılar

herkesde 1foto telaşı.

sezon sonu manzaraları kıymetini bilin.

makinalar ne gidiyor be karda.

arkadaşlar sanırım kendimizi fazla kaptırmışız baktım hava kararmış dagdan ininceye kadar ıslanan botlarımız ayaklarımızı dondurdu.

1dahaki sefere daha iyi olur inşallah.

Son düzenleme: