Kim Bu istanbul'daki Piaggio MP3 Sahibi

Sevgili MT sakinleri,
Bugün piaggio' nun çok merak ettiğim MP3 Modeline sahip bir arkadaş, Kadıköy' de karşımdan çıkıverdi:) Şahane görünüyordu, tekerlekler virajda bir acaip yatmışlardı:silent:
Acaba kendileri MT üyesimidir?
MT den kendisini tanıyan varmıdır?
Kendilerini bulup bu teknoloji harikası aleti inceleme fırsatımız olabilir...mi?

eeeii:silent:

Shot at 2007-07-18

Shot at 2007-07-18

evet bende gördüm geçenlerde yanımdan geçiti ters yönlenlerdeydik yoksa bi merhaba diycektim siyahmıydı senin gördüğün?

Olsun olsun abisine de razıyız, gelsin üye olsun :p :queen:

yok yaavv arkadaşlari gri idi rengi, baktım karşımdan yatırmış geliyor:) sanırım deniyordu, acık şımarıklık yapayım bakiim der gibi:queen: Düşündüğüm kadar DAR değilmiş ama, uzaktan önce triportör sandımdı, yakalşıp yanımdan geçerken anladım. nBir tane de denizcieylem' ealacağım işallah. :cat: Böylelikle, o sorularından tamamen kurtulacağım:queen::queen:

alp_tunay:queen:
siz ergegleri bozar da bana ilaç gibi gelir yavv:queen: denizcieylemin bütün soru ve şikayetlerinden kurtulurum, kaymaz, devirmez:mrgreen: 8arada ben de sürerim yaavv:p) Pahalı ama, dur bakalım, pazarlık diyin bişi var değil mi:cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Nasıl bi yapınız varsa herşey bozuyo, çok müsait yani.. :queen::queen::queen::queen:

Çokomel den yapılmışız...Naaparsın............:p:p:p:p:p

Kız sen binermisin buna?...... Adamda karizma kalmazz.... 3 teker triportör bu....:queen::queen::queen:

Ben de bir tane Taksim'de görmüştüm. Aynısı mı acaba... :)

Çokomel Mokomel, şaane alet yaa:cat: Triportör boyutu aldatmasın, çok atak bir makineydi:cat: Ya da ben mi ataktım:silent: karşıdan geliyodu, bunu yazmak pek olmadı gibi:queen::mrgreen:

görmek isteyen arkadaşlar altıyol yapıkredi bankasının arasında halıcıcının önünde görebilir.sahibi alıcı zafer di ismi sanırım ilk aldığında konuşmuşutum.Kokoreççinin sokağında hemen çaprazında ...

salu_Jacbo:cat::cat::cat:
ben oraya 200metre uzaktayım:p
Yarın oradayım, çok teşekkür ederim:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar