kim bu adam??

allah yardımcısı olsun.
yoksa allah akıl fikir versin mi demeliydim:silent:

Tanıyorum.Benim arkadaşım Ramazan.Kask takma huyu yok pek:cat:İstediğin kadar uyar.Sadece şehirler arası yollarda takar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hep düşünürüz biz niye avrupa gibi olamıyoruz OLAMAYIZ sebeple bariz

tanımıyorm tanısam senden önce ben arar fırçalarım onu :D smirnouf

Son düzenleme:
az once bi video gordum,enteresan olan adam 299 km hiz goruyo ama adamin kaski yok
taniyan varsa ulasmami saglasin,telefon edip nasil cesaret edebildigini sorcam
Ayrica bu adam icin dusuncem ::rantinp:::rantinp:::rantinp:

http://www.youtube.com/watch?v=-answDWJG-E&feature=related

Paşam lavuğun ismi Ramazan mış..Samuray Motosiklet Tamircisiymiş....Lakabıda Tek teker Rambo... Beyinsiz......

Tanıyorum.Benim arkadaşım Ramazan.Kask takma huyu yok pek:cat:İstediğin kadar uyar.Sadece şehirler arası yollarda takar
O zaman bunun uzun yola çıkmaya zamanı gelmiş geçmiş bile. Yakında 'Taziye ve Tebrikler' bölümünde arkadından dua ederiz...
Gerçi ben şimdi den duamı edim.Bakarsın topici kaçırırım veselam..
** Rahmetliyi uyardık ama beceremedik..Zebaniler yanınıza geliyor,bi zahmet sizde uyarın..Allah rahmet eylesin..***:cyclopsan

Son düzenleme:
[YT]nVHzcG8L-GM[/YT]
[YT]3avymJs7WnY[/YT]

Adam hiç kask takmıyomuş ki..
Ahanda burda 2 videosu daha var bunlardada kask yok..

hep düşünürüz biz niye avrupa gibi olamıyoruz OLAMAYIZ sebeple bariz

eleman kask takmıyormuş takmazsa birgün kaza yapar(inş. yapmaz) yüzünde dikiş izleri kalınca o zaman anlar..iyide bunun bu arada bunun avrupalı meselesiyle ne alakası var kardeşim biz avrupalı değiliz halis muhlis türküz yani avrupalıda ne var anlamadımki youtube'dan izle kaçtane avrupalı kask takıyor....?bu arada kaçınız bu siteyle tanışana kadar kask takıyodunuz.....?

Paşam lavuğun ismi Ramazan mış..Samuray Motosiklet Tamircisiymiş....Lakabıda Tek teker Rambo... Beyinsiz......

Bende aynen bunları yazacaktım saolsun Murat kardeşim benden once davranmış gereken şeyleri yazmış.Böyle adamları muattap alıp konu açmak bile yanlış bence.Kask yok,bırak otobanı normal yolda hız limitlerinin kat ve katına çıkıyor.Harbiden idiot...:farao:

O zaman bunun uzun yola çıkmaya zamanı gelmiş geçmiş bile. Yakında 'Taziye ve Tebrikler' bölümünde arkadından dua ederiz...
Gerçi ben şimdi den duamı edim.Bakarsın topici kaçırırım veselam..
** Rahmetliyi uyardık ama beceremedik..Zebaniler yanınıza geliyor,bi zahmet sizde uyarın..Allah rahmet eylesin..***:cyclopsan

Ramazan çekirge gibi.Şimdiye kadar hiç kaza yapmadı.Beraber sürüşlerimizde bir kaç tehlike atlattı.Kendine çok güveniyor.Güzelde SS makina kullanır.Ama uyarıları dinlemez.Bir gün ciddi bir kaza yaparsa,uyarmıştık ama dinlememişti diye üzüleceğiz yinede

motor R1 olması gerekli ses + yanda konuyla alakalı yakın videolarda hep R1 ile ilgili videolar var ama kask işi ne biliyim salakmış işte hem kaskı geçtim 299 da nası tutundu o makinaya onu anlıyamadım

murat abi senin ıspartada arkadaşların yokmu şunu bi gün hareket yaparken yakalasınlar bunu

Son düzenleme:
motor R1 olması gerekli ses + yanda konuyla alakalı yakın videolarda hep R1 ile ilgili videolar var ama kask işi ne biliyim salakmış işte hem kaskı geçtim 299 da nası tutundu o makinaya onu anlıyamadım

Uçmasımı lazım???
SS motorlardan anlamadığınız belli oluyor.O camın arkasında uğultudan başka bişey duyulmaz.Rüzgarlada işi olmaz

murat abi senin ıspartada arkadaşların yokmu şunu bi gün hareket yaparken yakalasınlar bunu
Yakındır paşam yakındır...:queen::queen:

Adam hiç kask takmıyomuş ki..
Ahanda burda 2 videosu daha var bunlardada kask yok..
Kendisinde kask yok ama artçısında var ya.:p.O yeterli geliyor kendisine galiba.:p.
Ya bi de bu makinanın plakası da yok.:silent:. Bi araştırma yapıyorum..:cat:.. Bakalım ne çıkacak..
Yazık be kardeşim... Anana babana da mı acımıyorsun...YAZIK....:pr:
i

İlk fotoğraf: "Kask takmıyorum çünkü beni aptal gösteriyor."
wearhelmet1sp8vw1.jpg

İkinci fotoğraf: " Kask takmayı sevmiyorum çünkü kask saçlarımı bozuyor."
.
wearhelmet2uj4mj5.jpg

Son düzenleme:
butar insanların yaptığı motor camıasına kötü örnekten başka birşeydeğil
herkes üsütüne düşeni düsgün yaparsa koruma ekipmanlarıyla binerse motora
doğru örnek teşkil eder bence
gelecek nesillere güzel örnek olmalıyız

bırakın böyle aptalları bunlar ölse üzülmem.çünkü adam kendini düşünmüyosa benim hiç umrumda olmaz

Bu kadar yüksek bir süratte kasksız yüzünün gözünün zarar görmesi gerekmez mi ne biliim sinek fln çıkmaz mı önüne gözüne girmez mi acep. Böyle yüksek hızlara çıkan arkadaşlara bir sorayım dedim.
Yani bir arkadaşım 190'le giden arabada camdan elini çıkarıp kolunu kırıyordu da.

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaptıgı sey yanlıs.bunlar gosterısten ote motosıklet camıasının ımajını zedelemekten baska bısey degıl..

Gözünün önünü nasıl görüyormuş o hızda. Çok fazla sulanır diye düşünüyorum. Birde vidyonun altındaki yorumları okumanızıda öneririm. :)

O Suratte Kafana çarpan Sınek Bılem Kurşun Etkısı Gosterır bırde sole bır durum var karşıdan gelen araba taş fırlatsa?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar