allah yardımcısı olsun.
yoksa allah akıl fikir versin mi demeliydim:silent:
yoksa allah akıl fikir versin mi demeliydim:silent:
az once bi video gordum,enteresan olan adam 299 km hiz goruyo ama adamin kaski yok
taniyan varsa ulasmami saglasin,telefon edip nasil cesaret edebildigini sorcam
Ayrica bu adam icin dusuncem ::rantinp:::rantinp:::rantinp:
http://www.youtube.com/watch?v=-answDWJG-E&feature=related
O zaman bunun uzun yola çıkmaya zamanı gelmiş geçmiş bile. Yakında 'Taziye ve Tebrikler' bölümünde arkadından dua ederiz...Tanıyorum.Benim arkadaşım Ramazan.Kask takma huyu yok pek:cat:İstediğin kadar uyar.Sadece şehirler arası yollarda takar
hep düşünürüz biz niye avrupa gibi olamıyoruz OLAMAYIZ sebeple bariz
eleman kask takmıyormuş takmazsa birgün kaza yapar(inş. yapmaz) yüzünde dikiş izleri kalınca o zaman anlar..iyide bunun bu arada bunun avrupalı meselesiyle ne alakası var kardeşim biz avrupalı değiliz halis muhlis türküz yani avrupalıda ne var anlamadımki youtube'dan izle kaçtane avrupalı kask takıyor....?bu arada kaçınız bu siteyle tanışana kadar kask takıyodunuz.....?
Paşam lavuğun ismi Ramazan mış..Samuray Motosiklet Tamircisiymiş....Lakabıda Tek teker Rambo... Beyinsiz......
Paşam lavuğun ismi Ramazan mış..Samuray Motosiklet Tamircisiymiş....Lakabıda Tek teker Rambo... Beyinsiz......
O zaman bunun uzun yola çıkmaya zamanı gelmiş geçmiş bile. Yakında 'Taziye ve Tebrikler' bölümünde arkadından dua ederiz...
Gerçi ben şimdi den duamı edim.Bakarsın topici kaçırırım veselam..
** Rahmetliyi uyardık ama beceremedik..Zebaniler yanınıza geliyor,bi zahmet sizde uyarın..Allah rahmet eylesin..***:cyclopsan
motor R1 olması gerekli ses + yanda konuyla alakalı yakın videolarda hep R1 ile ilgili videolar var ama kask işi ne biliyim salakmış işte hem kaskı geçtim 299 da nası tutundu o makinaya onu anlıyamadım
Yakındır paşam yakındır...:queen::queen:murat abi senin ıspartada arkadaşların yokmu şunu bi gün hareket yaparken yakalasınlar bunu
Kendisinde kask yok ama artçısında var ya.Adam hiç kask takmıyomuş ki..
Ahanda burda 2 videosu daha var bunlardada kask yok..
bigun o zaman ebesininkini tersten gorur :farao:Tanıyorum.Benim arkadaşım Ramazan.Kask takma huyu yok pek:cat:İstediğin kadar uyar.Sadece şehirler arası yollarda takar
saka maka ben harbi adama ulasip konuscam o adamlatanımıyorm tanısam senden önce ben arar fırçalarım onusmirnouf
cesareti var ama aptalca kasksız çıkmamalı bende 310 yapıyorum ama
kask takıyorum![]()