kim bu adam??

adama bak 4saniyede 100
8saniyede 200
23saniyede 300 e çıktı :cyclopsan ve kask yok

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Gayet normal yapmış işte...Bide garip şeyler yazmışın.....

Tek sorun kasksız olması.... Zaten onda o kafa olsa kasksız yapmaz...Onun için düşünmeye bile değmez.....:pr:

cesareti var ama aptalca kasksız çıkmamalı bende 310 yapıyorum ama
kask takıyorum :)

ben hayyata kasksız o hızı yapmam zaten o hızı yapan kask taksada bı ıse yaramaz ya hanı olur allahın sevgılı kulu olur ole yırtar :D

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Beyin olmayınca düşük ağırlık avantajı kısa sürede 300'e çıkmasını sağlamış.:farao:

bi videonun başına bakın bide sonuna adamın sacları çok dagınıkmış geriye yatırıp fön cekmiş kendine lütfen kaskı bahane edip konuyu çarpıtmayın:queen::queen:

GKN

gö..züne sinek kaçsa:queen: ne gülerdik dimi:mrgreen:

Başlığı görünce aklıma "Kim Bunlar" grubu geldi direk :)

Lise zamanı okulun yanında öğrenci kılıklı 4 tane herif zıplaya zıplaya şarkı söylüyolardı, kameralar filan..
Ozaman izledim izledim "kim bunlar yaa" dedim.. Aradan bi zaman geçti Kral tv de bunların kaset reklamını gördüm grubun adı da "kim bunlar"mış :)

Aceba aynı tahminde bulunabilir miyim yine? O zaman işe yaramıştı belki şimdide yarar:queen:

video normal R1 limitlerinde kullanılmış ( bana R1 gibi geldi ) asıl enteresan olan 299 'da ya boşa attı motoru yada debriyaj sıktı öyle yavaşladı manyakmıdır nedir

300 le kaskla kaza yapınca hasar dahamı az oluyormuş?Adam çıkıpta size ne kardeşim dese ne cevap verirsiniz?:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaş kask takacak kafa bulamamış herhalde...Yoksa 299...?????:pr:

O canını düşünmüyo siz mi onun canını düşünüyosunuz :) Boşverin :)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
300 le kaskla kaza yapınca hasar dahamı az oluyormuş?Adam çıkıpta size ne kardeşim dese ne cevap verirsiniz?:p

Abi aslında mevzu 300 yapması değil, 300'e ulaştığı süre, bu agrasif bir sürüş tarzı olduğunu gösterir, agrasif sürerken de kaza ihtimali normalin kat kat üstündedir.

300'le kaza yapmış kimseyi görmedim ama son gördüğüm iki kazada kasklı olan kasksız olandan daha canlı görünüyordu.

Hem kasksız motor kullanmak, donsuz sokakta gezmek kadar çirkin gözüküyor bana, kimse kızmasın ama kolunda kasla gelen bir motosiklet sürücüsü görünce al işte amele geliyor diyorum.:cherry:

GKN

Abi aslında mevzu 300 yapması değil, 300'e ulaştığı süre, bu agrasif bir sürüş tarzı olduğunu gösterir, agrasif sürerken de kaza ihtimali normalin kat kat üstündedir.

300'le kaza yapmış kimseyi görmedim ama son gördüğüm iki kazada kasklı olan kasksız olandan daha canlı görünüyordu.

Hem kasksız motor kullanmak, donsuz sokakta gezmek kadar çirkin gözüküyor bana, kimse kızmasın ama kolunda kasla gelen bir motosiklet sürücüsü görünce al işte amele geliyor diyorum.:cherry:

marlboroman, murat dooru söylüyor,
tmm 300 le çok kurtulma şansı olmayabilir ama en azından tabuta yakışıklı gitmek var dimi:)
hızlı yaşa genç öl felsefesini güdüyosan, cesedinin yakışıklı olması için biraz çaba göstermek iidir demeli bu arkadaşa:mrgreen:

iyi hoş güzel.. 300 km hız yapmışsın falan.. ancak bunu videoya çekmek ve internete vermek insanın hangi duygularını bastırır...ne işe yarar anlayabilmiş değilim...

devir saatine yansıyan görüntüsünde kendisi izleyen var mı yok mu gibisinden etrafını kolaçan etmesi kişiliğini ortaya koymuş... hava atmaktan başka birşey görmedim videoda....

kask konusuna değinmiyorum bile....

Can güvenliğini geçtim. adam kendisini düşünmüyo belli...

O süratte rüzgara nasıl dayanıyor onu anlayamıyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar