Kılıçbalığının siyah incisi..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
super degıl harıka:)

BBRR' Alıntı:
Abi motoru her yere parketme..düşünsene döndüğünde yapış yapış...:cherry:
ya dostum ben hatunumu zaten öyle heryere bırakamam.bak sizinde yengeniz artık sizde koruyacaksınız kem gözlerden artık

Durun daha kılıçbalığı ne bombalar patlatacak bu birrrrrrrrrrrrrrr:mrgreen: :mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu resmi direkt yayınlayan birisini kuvvetle muhtemelen siteden uzaklaştıracak veya uyaracak moderatörlerimiz, aynı tarzda bir resmi birisi benzin deposu üzerine yapıp yayınlayınca tebriği bir borç bilmişler.

İlginç...

Ertuğrul_Öz' Alıntı:
Bu resmi direkt yayınlayan birisini kuvvetle muhtemelen siteden uzaklaştıracak veya uyaracak moderatörlerimiz, aynı tarzda bir resmi birisi benzin deposu üzerine yapıp yayınlayınca tebriği bir borç bilmişler.

İlginç...
:) O sanatsal çalışmaya bakınca ne gördün merak ettim.

AHHHHHHH ah yılan olmak varmış bu dünyada şaka bir yana harika olmuş genç bir arkadaş kullanırsa o depo delinir :p :p :queen: :queen:

Super Moderator
Abi çok güzel olmuş da siyah olmamış:p

Siyahi bir bayan işlense motorun yüreğine daha mı yakışırdı ne?

Şaka bir yana sonrakileri merakla bekliyorum, iyi günlerde kullan...:rendeer:

biraz geç olsada bende fıkırlerimi belirtmek isterim çok gothic olmuş abicim kim yaptıysa çok iyi bir çalışma tabi motorunda hakkını yememek gerek allah kaza bela vermesin

Super Moderator
Biraz da nostalji olsun...

Bakalım nasılmış "İnci" zamanında...

karatamotorturu0100omyt4.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yusuf abi manyak güzel olmuş yaaa.yakından görünümü dahada hoş.

Valla ben çok beğendim, medeni cesaretinide tebrik ediyorum, zira ben yaptırmış olsam motoruma -motorum yok şuanlık- valla kesin adım coşkuna falan çıkardı ama şahsen değerdide hoş olmuş, ben pek beğendim.

motorda airbrush çalışması da şahane. güle güle binin.
bir an bende yaptırsam mı dedim ama bi baktım airbrushın maliyeti motorun fiyatının %7.5 ine falan geliyo pek mantıklı olmuyo :D

ellerinize sağlık biraz müstehcen gibi olmus bari bikineli olsaydı :p

Evet, o motoru airbrushsız ( birileri artık bu kelimeye uygun türkçe bir karşılık bulsun !) kullanmak sana yakışmıyordu.

Yorumuma gelince; yanlardaki kılıçbalığının mavi ve bayaz tonları siyah üzerinde çok güzel durmuş. Yolda giderken görenler eminim bakakalıyodur.

Depo üstündeki sanatsal kısım için şöyle diyim : Yorumsuz :mrgreen:

Yakın zamanda farklı bir marka da olsa bende cruisercı oluyorum. Sonra bakacaz....

Süper Moderatör (BBRR)
levent abi beklerim abi sana yorumsuz bişiler karalarız yannız biliyon yuva yıkar o motor airbrush olmasa bile ..

çok güzel,harika,mükemmel olmuş,daha ne diyim bilmiyorum...zaten cruiser motordan başka motorada yakışmaz airbrush tebrik ederim:cat:
ama ben motoruma yaptırmam,kaza yaparım çünkü:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar