Herkese teşekkürler
Dün görev yerim belli oldu. Önümüzdeki 9 ay boyunca 1. Zırhlı Tugay Topçu Taburu 1'inci 155/52mm K/M Obüs Atış Bataryası Harekat ve Ateş İdare Kısmı Harekat ve Ateş İdare Subayı olarak Hadımköy - Çatalca'da görev yapacağımAsteğmen kursunu dereceyle bitirdim, istediğim yeri kendim seçtim.
Ben de yazayım diye girmiştim, ama benden önce davranmışsın...
Neyse, zaten nasıl yazacağımı bilmiyordum görev yeriniBilsem de üşenirim be
İstanbul'a hoşgeldin diyeyim şimdiden::asker::
Herkese teşekkürler
Dün görev yerim belli oldu. Önümüzdeki 9 ay boyunca 1. Zırhlı Tugay Topçu Taburu 1'inci 155/52mm K/M Obüs Atış Bataryası Harekat ve Ateş İdare Kısmı Harekat ve Ateş İdare Subayı olarak Hadımköy - Çatalca'da görev yapacağımAsteğmen kursunu dereceyle bitirdim, istediğim yeri kendim seçtim.
kütügüm görev yerin hayırlı uğurlu olsun:rendeer:
sayılı gün çabuk geçer, evinden ve sevdiklerinden uzak zor olacak ama![]()
olm yokmuydu sizin mahallede falan sana uygun bi birlik, bukadar seçmişsin bari evde yapsaydın. atıştan atışa gider topu ayarlar gelirdin. hatta git sabitle, oynamasınlar ayarlarıyla uğraştırmasınlar senide![]()
Herkese teşekkürler
Hayırlı olsun Kütükson.
Artıkın hafta sonları kebapsın. :wiinkk::cherry: