Khutuck selam söyledi.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Vay kütüğüme bendende selam :D

Herkese teşekkürler :)

Dün görev yerim belli oldu. Önümüzdeki 9 ay boyunca 1. Zırhlı Tugay Topçu Taburu 1'inci 155/52mm K/M Obüs Atış Bataryası Harekat ve Ateş İdare Kısmı Harekat ve Ateş İdare Subayı olarak Hadımköy - Çatalca'da görev yapacağım :) Asteğmen kursunu dereceyle bitirdim, istediğim yeri kendim seçtim.

Son düzenleme:
Kütüğüm yakışıklı çıkmışsın la kız olsam verirdim.. :mrgreen:

Kalbimi..:mrgreen:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Super Moderator

Dün görev yerim belli oldu. Önümüzdeki 9 ay boyunca 1. Zırhlı Tugay Topçu Taburu 1'inci 155/52mm K/M Obüs Atış Bataryası Harekat ve Ateş İdare Kısmı Harekat ve Ateş İdare Subayı olarak Hadımköy - Çatalca'da görev yapacağım :) Asteğmen kursunu dereceyle bitirdim, istediğim yeri kendim seçtim.

Ben de yazayım diye girmiştim, ama benden önce davranmışsın...

Neyse, zaten nasıl yazacağımı bilmiyordum görev yerini:p Bilsem de üşenirim be:p

İstanbul'a hoşgeldin diyeyim şimdiden:)::asker::

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
ben de hadımköyde 2.tank taburundaydım, bizim kışla sizinkinin 5-6 km ilerisindedir hatırladığım kadarıyla.
acemiliği tugayda yapmıştık, komutanımız sizin kışladaki 1. zırhlı piyadeden Nacettin üsteğmendi; tabi bu 6 yıl önceydi.
amerika ırağa girdiği dönemde kuzey ırağa ilk birliklerle gitmişti, geri döndü mü bilmem; bi soruştursana.

baooo...:p ulan yien 4 ayak üzerine düştün Boğaziçilim ...:)

ne mutlu sana...Karburuna 15 km civarı bişey bilinmi kanka...cuma akşamından akarız valla küfte yimeye...ama senden olcak...olm benden fazla maaşın var yatıyon paso bana anlatma hikaye...:queen:

Hayirli tezkereler..
Arkadasi tanimiyorum ama yazdim..
Nedenmi?
Askerligi en iyi ben bilirim..:p
Taaaaaaaaaaaaammmmmm 21 gün askerlik yaptim.. Okadar uzunduki. :mrgreen:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
kütügüm görev yerin hayırlı uğurlu olsun:rendeer:
sayılı gün çabuk geçer, evinden ve sevdiklerinden uzak zor olacak ama:p
olm yokmuydu sizin mahallede falan sana uygun bi birlik, bukadar seçmişsin bari evde yapsaydın. atıştan atışa gider topu ayarlar gelirdin. hatta git sabitle, oynamasınlar ayarlarıyla uğraştırmasınlar senide:p

kütügüm görev yerin hayırlı uğurlu olsun:rendeer:
sayılı gün çabuk geçer, evinden ve sevdiklerinden uzak zor olacak ama:p
olm yokmuydu sizin mahallede falan sana uygun bi birlik, bukadar seçmişsin bari evde yapsaydın. atıştan atışa gider topu ayarlar gelirdin. hatta git sabitle, oynamasınlar ayarlarıyla uğraştırmasınlar senide:p

:) valla abicim motoryu alma sebebi bu zaten...obüsü ayarlayıp motra atlayıp evde yemeği yiyip tekrar obüs başına...:)

Hayırlı olsun Kütükson.
Artıkın hafta sonları kebapsın. :wiinkk::cherry:

SANY0177.jpg

Kütükson bugün Ümraniyede serviste sobelenmiştir...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar