abı nedır bu ıstanbul dun geldık ıstanbuldan 4 kere ogs den gectık kacak 3 ottu bırınıde tırın arkasından gectık para gıselerı kalkmıs
:farao::farao: :farao::farao::farao:
abı nedır bu ıstanbul dun geldık ıstanbuldan 4 kere ogs den gectık kacak 3 ottu bırınıde tırın arkasından gectık para gıselerı kalkmıs
:farao::farao: :farao::farao::farao:
kgs için neler gerekli arkadaşlar...? kestirmeden tarif werirmisiniz ?
Ruhsatınla Ziraat Bankasının herhangi şubesine gidersen veriyorlar.:cat:
walla abim 1 senediR kacak geciyo plakası falanda yok, Bişeyde olmadı şuana kadar.. Tavsiye ederim.. :silent:
bi atasözü vardır karamanın koyunu sonra çıkar oyunu :queen::queen::queen::queen::farao::farao::farao::farao::farao::farao:
Arkadaşlar birşey soracağım. KGS de de motosiklet için ozel tarife mi var? Tam anlayamadım. Yani motor için ayrı KGs mi alınıyor. Ben KGS alırken ruhsat falan sormadı bana kimse.
kgs için neler gerekli arkadaşlar...? kestirmeden tarif werirmisiniz ?
motor KGS leri 6.sınıf oldgundan buda geçis sistemine tanıtılmadıgından uyarı niteliginde bagrıyormuş bunu bizzat gidip soran birisnden öğrenmiştim ben KGS den bıktım garanti bankası netten OGS veriyo kredi kartına bağlı perşembe internetten aldım bugun geldi ufak küçük bişi artık seri şekilde geçebilcegim
walla abim 1 senediR kacak geciyo plakası falanda yok, Bişeyde olmadı şuana kadar.. Tavsiye ederim.. :silent:
Hay Allah ne muradın varsa versin Samet kardeş. Bende kaç gündür bankaya gidip kuyruk bekleme sendromuna girmiştim . Senin yazını okuyunca girdim internetten bankaya verdim siparişi . Aha şimdide mesajı geldi en kısa zamanda ogs nizi gönderiyoruz diye.
Eyvallah:rendeer: