Kgs Köprü problemi

esp

Bence tavsıye etmesek :) yanı ceza ödemek zoruna gıder ınsanın :p

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Başka bir forumda yazan arkadaştan tam ve net açıklama, bana da bunu söylemişlerdi de sorun olmadığını öğrenince detayını unuttum açıkçası;

"6. sınıf araç sonradan sisteme dahil edilmiş ve elektronik yazılım de revize edilmiş, ancak yerdeki bantlar eski sistem olduğundan eksik algılıyormuş. ALARM bu yüzden ötüyormuş.
Yetkililer "ücretin tahsil edildiğini gördüyseniz hiçbir sorun yok" dediler."

Bilginize arkadaşlar...

Zaten kabul etmese bariyer açılmaz ama yinede insan tedirgin oluyor.Bence eksikliklerini düzeltsinler. Sonuçta darphane iki tane gözümü sakınıyor.... Bu gözlerin olmaması demek bizi önemsemediklerinin bir göstergesi sonuçta... Sonuçta sinir bozucu bir ses ve yetkililerin duyarsızlığı! Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

Arkadaşlar birşey soracağım. KGS de de motosiklet için ozel tarife mi var? Tam anlayamadım. Yani motor için ayrı KGs mi alınıyor. Ben KGS alırken ruhsat falan sormadı bana kimse.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Arkadaşlar birşey soracağım. KGS de de motosiklet için ozel tarife mi var? Tam anlayamadım. Yani motor için ayrı KGs mi alınıyor. Ben KGS alırken ruhsat falan sormadı bana kimse.

Evet, 6.sınıf araç olarak geçiyor ve arabalardan az bişey daha ucuz. En son 2,6YTL. idi sanırım.

motor KGS leri 6.sınıf oldgundan buda geçis sistemine tanıtılmadıgından uyarı niteliginde bagrıyormuş bunu bizzat gidip soran birisnden öğrenmiştim ben KGS den bıktım garanti bankası netten OGS veriyo kredi kartına bağlı perşembe internetten aldım bugun geldi ufak küçük bişi artık seri şekilde geçebilcegim

Hay Allah ne muradın varsa versin Samet kardeş. Bende kaç gündür bankaya gidip kuyruk bekleme sendromuna girmiştim . Senin yazını okuyunca girdim internetten bankaya verdim siparişi . Aha şimdide mesajı geldi en kısa zamanda ogs nizi gönderiyoruz diye.
Eyvallah:rendeer:

Hay Allah ne muradın varsa versin Samet kardeş. Bende kaç gündür bankaya gidip kuyruk bekleme sendromuna girmiştim . Senin yazını okuyunca girdim internetten bankaya verdim siparişi . Aha şimdide mesajı geldi en kısa zamanda ogs nizi gönderiyoruz diye.
Eyvallah:rendeer:

sağol darkeagle ilk ogs ile geçtiğimde ohh be dünya varmış demiştim sende aynı duyguyu yaşıcaksın birkaçgün içinde ayrıca kredi kartına bağlat bidahada hiç bi bankayla uğraşma ben sıra beklemekten nefret ederim allah kimseyi süründürmesin o kuyruklarda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar