Kgs Köprü problemi

Arkadaşlar size de oluyordur diye düşünüyorum. Istanbulda KGS kullanan motorcu lar Boğaz köprüsünden geçerken okutup bariyeri açtırmamıza rağmen kaçak geçiş sinyali çalıyor. Buda beni tedirgin edip geçerken hızlanmama yol açıyor. Plakaya mı yazılıyor? Yarın öbürgün ödeme yapılması için devlet baba düşmesin peşime ...
Sonuçta yasal olmayan bir işlem yapmıyoruz neden bu gerilim. !!!:pr:
Bilgisi olanlar paylaşabilir mi ?
Teşekkürler...

---Ayrıca Motosiklet.net çıkartmalarından nerede bulabilirim?

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Yok yok, bende de aynı sorun var. Sordum onu bankaya, sorun olmaz dediler. Araç küçük olduğu ve makine tanıyamadığı için ötüyormuş sanırım. Ya da öyle bişey tam emin değilim. :) Sorun olmadığını biliyorum ama.

Paramız ile rezil oluyoruz desene..Artçıma nasıl anlatacağım durumu?:) Beleşçi diyerek ilişkimizi zedeliyor bu KGS:queen:

motor KGS leri 6.sınıf oldgundan buda geçis sistemine tanıtılmadıgından uyarı niteliginde bagrıyormuş bunu bizzat gidip soran birisnden öğrenmiştim ben KGS den bıktım garanti bankası netten OGS veriyo kredi kartına bağlı perşembe internetten aldım bugun geldi ufak küçük bişi artık seri şekilde geçebilcegim

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Paramız ile rezil oluyoruz desene..Artçıma nasıl anlatacağım durumu?:) Beleşçi diyerek ilişkimizi zedeliyor bu KGS:queen:

Ona KGS yi okuttuğun ekranı göstermeyi denedin mi? :queen: Her geçişte 2,6YTL mi ne eksiltiyor krediden. En büyük kanıtın budur bence. :mrgreen: O da cepten gidiyor sonuçta. :mrgreen:

motor KGS leri 6.sınıf oldgundan buda geçis sistemine tanıtılmadıgından uyarı niteliginde bagrıyormuş bunu bizzat gidip soran birisnden öğrenmiştim ben KGS den bıktım garanti bankası netten OGS veriyo kredi kartına bağlı perşembe internetten aldım bugun geldi ufak küçük bişi artık seri şekilde geçebilcegim

Ama OGS lerde 6.sınıf tanıtılamıyor bildiğim kadarıyla? Otomobil ücreti ödeyeceksin sanırım doğru mu?

Son düzenleme:
Ona KGS yi okuttuğun ekranı göstermeyi denedin mi? :queen: Her geçişte 2,6YTL mi ne eksiltiyor krediden. En büyük kanıtın budur bence. :mrgreen: O da cepten gidiyor sonuçta. :mrgreen:

Ama OGS lerde 6.sınıf tanıtılamıyor bildiğim kadarıyla? Otomobil ücreti ödeyeceksin sanırım doğru mu?

evet motosiklet % 30 OGS % 20 indirimli bence değer ayrıca kredi kartından otomatik çekmeside çok konfolru banka banka KGS doldurmak için gezmiceksin ve özlelikle fatih köprüsünde tırların arasında geçmek zorunda kalmıcaksın

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Evet o açıdan güzel gerçekten. Özellikle tır meselesinde çok haklısın.

evet motosiklet % 30 OGS % 20 indirimli bence değer ayrıca kredi kartından otomatik çekmeside çok konfolru banka banka KGS doldurmak için gezmiceksin ve özlelikle fatih köprüsünde tırların arasında geçmek zorunda kalmıcaksın

İyi de ben sadece ziraat ile işbankası yapabiliyor diye biliyor ve motosiklet için Ogs alınamıyor diye biliyordum.:( Bende karta bağlattım KGS mi ! Bundan sonra geçerken artçıma böyle diyeceğim:pr: ."Bu kapı ,bu da sapı!"

ben boğaz köprüsünden 1 yıldır geçiyorum, okutturup bariyeri açtırmama rağmen her seferinde ötüyor kgs.. ceza meza gelmedi.

İyi de ben sadece ziraat ile işbankası yapabiliyor diye biliyor ve motosiklet için Ogs alınamıyor diye biliyordum.:( Bende karta bağlattım KGS mi ! Bundan sonra geçerken artçıma böyle diyeceğim:pr: ."Bu kapı ,bu da sapı!"
bende oyle biliyordum :) fakat araştırdım alınabilyormuş fakat memurlar motosikleti hiç bir sınıfa sokamadıgı için ogs vermiyolarmış ben internetten plakamı yazdım başvurdum ogs plakama kayıtlı geldi ayrıca garanti 5 geçiş bedava hediye ediyo(reklam gibi oldu ama güzel bişi)

daha once internette bi kaç yerde okudum bu KGS ve OGS olayında acayip bir becerikszlik durumu var ne demek motosiklete OGS yok biz araç değilmiyiz hadi araç yerine koymadın bide kaçak muamelesi yapıyon :) gelde manidar konuşma memurlara dimi ?

ben bankaya gittim 20 ytl param vardı doldurmadılar kgs mi.bende kaçak geçiyorum mis gibi kafamda rahat :mrgreen: zaten boşuna para veriyoruz onuda beğenmiyor ............ ler

geçen boğaz köprüsünden kaçak geçen kuryenin peşine polis takıldı, ilerde durdurdu, cezayı kesti.. keşke durup sorsaydım ne kadar cezası olduğunu, burada sana da söylerdim.
gişelerin ilerisinde sağda motorlu polisler mutlaka var, göze batanın peşine takılıyor, racing motorla uğraşmıyolar.

bende yapıldıgından beri bikac kez gectim ondada arabalara yanasıp beraber geciyorum desem ayıp olurmu:)

abı nedır bu ıstanbul dun geldık ıstanbuldan 4 kere ogs den gectık kacak 3 ottu bırınıde tırın arkasından gectık para gıselerı kalkmıs

walla abim 1 senediR kacak geciyo plakası falanda yok, Bişeyde olmadı şuana kadar.. Tavsiye ederim.. :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar