KGS ile köprüden geçerken dikkat

Arkadaşlar,Köprüde KGS kartını iki kere üst üste geçiremiyorsunuz. Zaten niye geçireyim ki diyebilirsiniz. Ancak önünüzdeki sizden kartınızı ödünç isteyebilir. VERMEYİN! yoksa siz geçemeyeceksiniz. kartı okumayacak. Bir ihtimal okutmadan geçip plakanızdan düşülmesi mümkün ama ben bundan emin değilim. Deneyen olursa lütfen söylesin.

Aynı gişeden geçemezsiniz ama başka gişeden geçebilirsiniz. Bunun nedeni ise aynı yerde kartı yanlışlıkla okumasın diye yapılmış yani kartı geçirdin okudu sen okumadı sanıp bir daha okutup ücret alınmasın diye. :cat:

anı gişe kabul etmiyor yan gişseden gecebilirsin..
otobuslerdeki akbil gibi mantığı..
bircok kez kullanabilirsin..

teşekkürler arkadaşlar :cat:
önemli bir detay aslında bildiğimiz iyi oldu...

Daha iyi bir yöntem var . Motorum yok ama gördüm.
Plakayı bezle örtüp beleş geciyorlar.:mrgreen:

Plakayı kapatıp geçen o kadar çok motor var ki :pr:
Bence çok yanlış
Eğer köprü ücreti fazla ise bunun çözümü bu olmamalı :farao:

köprüdeki görevli 4 dakika sonra kullanabilirsiniz demişti. Ben geçtikten sonra arkamdaki araba benden kgs'mi istemişti. Onlar da bir süre denediler ama sonunda okutup geçebildiler.

aynı olay uludağda lift sırası beklerken başıma geldi. öndekinin kartı okumadı benimkini ödünç alıp geçti sıra bana gelince error verdi ben kaldım kartımı kullanan kişi de arkasına bile bakmadan devam...

motosiklet geçişleri ücretsiz olmuştıu diye bi yazı okumuştum sitede ama mahkeme kararıyla ücretsiz olacağinı soylenmişti bu bilgi yanlışmı acaba

arkadan çekilen fotolarda plakanı saklayabilirsen ücretsiz :) Benim hatırladığım motosiklet'in otomobiller ile aynı ücreti ödemesinin kararı iptal edilmişti. Şu anda kgs ve ogs ile geçişlerde arabalar 3.400 verirken motosikletler 2.800 veriyor.

Motorlara daha ne kadar ücret ödeyerek geçeceğiz anlamıyorum.BEn vermiyorum para falan.Açıyorum gazı 150 ile devam :)

Kartınızı kimseye ödünç falan vermeyin.

Bir atasözü der ki:Ver malını ellere,vur bi tarafını yerlere!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar