KGS Çakallığı, Hırsız Motorcu, Çakal-Mağdur Taksici

olayı kaçırdım biraz ama kaçak geçin tarzı bişe söylemiştim bende. bir kere zaten ben kaçak geçmiyorum (ama kartımdan fazla para çektiler birkaç kere, cesaret ettiğim an bir kere geçip ödeşicem:)). onu dememin amacı köprüde para alınmasının saçma olması. sorgusuz sualsiz, bide sıra bekleyerek paşa paşa ödüyoruz paramızı:) bana külliyen saçma geliyor. kurala uyuyoruz bir şekilde ama içimdeki anarşist arada bir çıkıyor böyle:)

olayı kaçırdım biraz ama kaçak geçin tarzı bişe söylemiştim bende. bir kere zaten ben kaçak geçmiyorum (ama kartımdan fazla para çektiler birkaç kere, cesaret ettiğim an bir kere geçip ödeşicem:)). onu dememin amacı köprüde para alınmasının saçma olması. sorgusuz sualsiz, bide sıra bekleyerek paşa paşa ödüyoruz paramızı:) bana külliyen saçma geliyor. kurala uyuyoruz bir şekilde ama içimdeki anarşist arada bir çıkıyor böyle:)

'' Runemagick '' önceki sayfada yanlış anlaşılmadan dolayı eleştirisel hatadan dönüş vardır..:p

Ve bu ''U'' dönüşte hedef tahtasında sen yoksun.. O kişinin ismini açıkça yazdım zaten..

Kendisi ile ilgili görüş ve değerlendirmelere, cevap hakkını kullanmak suretiyle

yerine getirmesi de beklediğimiz bir durumdur..

Şu KGS olayına oldum olası kılım zaten, şehir dışından gelen ve 40 yılda 1 İstanbul'dan geçecek kişi o kadar para verip kart almak zorunda sanki, resmen saçmalık.
Bunun yerine sadece OGS ve birkaç tane de paralı gişe olmalı bence. Zaten kartı olmayıp da gişede kart dilenenlerin tıkadığı trafik kadar yavaşlatamaz trafiği paralı gişeler.
Tabi en mantıklısı yaşadığımız şehirde bir yerden bir yere giderken kullandığımız yola haraç gibi para vermemek ama, nerdeeee..

Öbür konudaki aynı motorcu mu acaba bu da? :)

Ya o değil de; köprüden geçişte para alma saçmalığı ne zaman bitecek acaba?

Devlet vatandaştan aldığı parayla köprü yaptırıyor, sonra geçiş için yine para alıyor. Hem bu yüzden hem de trafik çilesi yüzünden köprüdeki gişeler kesinlikle kaldırılmalı.

Köprüye girişte gişe kurup para toplamak çağdışı bir uygulamadır, deli dumrulluktur.

Deli misin sen, altın yumurtlayan tavuk kesilir mi hiç? :) Başka nasıl daha fazla sömürülüp keriz yerine konabilirizki araç kullanıcıları olarak? Tabi 3'te 2'si vergi olan benzin fiyatlarını da es geçersek olmaz..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:19 ----------

Abicim siz Dilaver'le elinize birer odun alip kopruye takilin bence.:p

Merak etmeyin bu kuryeci sayesinde orda baya arkadas edinirsiniz.:)

Ulem Istanbul neseli memleket yav.
Her an aksiyon var.:cherry:

Yaaa oradan bakarsın öyle işte, sen sakin sakin otur banliyönde.:p

Süper Moderatör (BBRR)
Başına gelen durum için üzüldüm.
Ama ben taksicinin yerinde olsam para istemezdim.
Bi geçiş 3,25 TL, canın sagolsun geç derdim şahsen.
hayretle takip ettim yazıyı 3,25 lira olan geçiş için taksici 5 lira talep etmiş bunun neresi fırsatçılık neresi uyanıklık .. 1,75 tl içinmi bu gariban taksiciye çıkışma.. gecenin bi saati yolda kalmışsın adam el uzatmış ya ver gitsin 5 lirayı .. hoş ölede yapmışsın ama bunun lafını etme bari .. ha 10 tl deseydi hoş bence o bile istenebilir bir rakkam ... neyse salla .. taksici ben olsam ciğerini sökerim adamın valla .... nasılsa 1,75 de alsam fırsatçı olacam 20 tl de 20 alırım :cherry:

o 3 ytl ye fırsatcılık yapan motorcu arkadaşada o para yar olmaz ...

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayretle takip ettim yazıyı 3,25 lira olan geçiş için taksici 5 lira talep etmiş bunun neresi fırsatçılık neresi uyanıklık .. 1,75 tl içinmi bu gariban taksiciye çıkışma.. gecenin bi saati yolda kalmışsın adam el uzatmış ya ver gitsin 5 lirayı .. hoş ölede yapmışsın ama bunun lafını etme bari .. ha 10 tl deseydi hoş bence o bile istenebilir bir rakkam ... neyse salla .. taksici ben olsam ciğerini sökerim adamın valla .... nasılsa 1,75 de alsam fırsatçı olacam 20 tl de 20 alırım :cherry:

Barış abi KGS gişesinin karşısında 5 TL kart bedeli olmak üzere 20 TL'ye KGS kartı satıyorlar(mış) zaten.
Bence sen 20 TL isteme :cherry:
Yoksa vermezler :p

Mete abi olsaydı olaya bi çözümleme getiridi:queen:

Gerçi İlkay abinin fikride fena değil haniii:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:14 ----------

Barış abi KGS gişesinin karşısında 5 TL kart bedeli olmak üzere 20 TL'ye KGS kartı satıyorlar(mış) zaten.
Bence sen 20 TL isteme :cherry:
Yoksa vermezler :p

Barış abi 20 tl istersen bide falakaya yatırırlar,vurun fırsatcıya:queen:

Kart 20tl,tek geçiş 20tl...wayy baboo vayy:mrgreen:

Süper Moderatör (BBRR)
valla bende böle işinize gelirse zorla satmıyomki gelip miyavlayan düşünsün :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Soner Kep gerçekten öğretmenmi ! ? ::shutup::

Öğretmen olmamasını temenni ederim.. ::yanliss:

Ya espiri ve tiyatr gücü yüksek, ya da öğretmen değil!.. :p

Öğretmen olduğuna inanmak, 2 X 2'nin 5 olduğuna inanmakla eşdeğerdir o zaman !.. :silent:

Şikayetçi : Runemagick, Mesleği : Öğretmen

Şikayet konusu fiili sıklıkla işleyen : Soner Kep, Mesleği: Öğretmen

Şayet durum böyle ise;

Coq : Az bile yazmışsın, sakin olmana gerek yok..

Vahh Türkiye'm vahhh !... :pr:

dostum çok komiksin yaw

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar