KGS % 30 İndirimli !!!

gecen aksam 1.köpru ziraat bankasından KGS kartımı aldım kartın uzerinde 1.sınıf yazıyor ama 6.sınıf yani motosikletler için yukleme yaptı adam, dısarda kartı okuttuğumda ise ;
+ 24.200 kalan kredi dedi gösterge yani 2.800 duştu.(3 lira kart parası)
+ Okuttuktan sonra tam sağ yapıp gişe cıkışını ortaladığım halde ötme sorununu bende yasadım tekrar gidip soramadım ama buyuk ihtimal 6.sınıf uyumsuzluğu diyeceklerdi bana da.
+ yalnız kafama takılan tek bişi var, ilk anda farketmedim ama bu adam benim uzattığım ruhsata bakmadı.parayı alıp kartı ve banka dekontunu uzattı ve dekontun uzerinde plaka yerı boş gösteriyor ??

KGS ler motosikletlerimizin plakalarına yazılmıyormuydu? yoksa memur benim ruhsata göz ucuyla bakıp plakamı kaydettide benmi göremedim?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorlar için plaka kaydedilmiyor, aldığım banka başka bir motorlada kulanırsın demişti...

arkadaslar motorlar ıcın 6.sınıf cıkartın 4 mılyon yerıne 2.800 mılyona gecın,ötkesi normal suanda 6.sınıf ayarlı degıl cunku yanı sorun yok:cat:

ötmesi dıgcektım

baska motorlarda dakullanılabılır evet ama araba olmaz:)

Son düzenleme:
sağolun cevaplarınız için o zaman bi problem yok...

akşam saat 9 u geçmişse ve eminönune yakın değilsem tek yol 1.köpru ve KGS lerimiz demekki...yoksa harem arabalı vapurunu her zaman tercih ederim..

en azından sağdan yada soldan gelen tatlı bir esintiyle :queen: uğraşmıyorsunuz arabalı vapurda

arabalı vapuru bende kullanıyorum arasıra evet cook kestıem oluyor hem daha guvenlı tabı batmadıgı surece:)

arkadaşlar bende 6.sınıf kgs var fakat plakaya kayıtlı degil direk shell den almıştım, dün otobana cıkarken öttü şimdi nası düşcekler onu =)
inşallah ceza yemeyiz

plakaya kayıtlı olmadığı için sonradan inceleyip düşemezler. bence onu araştırın.

benim de geçenlerde köprüde başıma geldi. 2 gün sonra 3 tl normal düşüm yapılmış ama sonra bi de "plakadan" diye 75 kr daha düşülmüş. açtım sordum ama sağlıklı bir cevap alamadım. düzeltiliyor falan dediler ama gitti bizim 75 kr :)

yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum KGS yi ve bir çok kez ötme oldu...inşallah 3-5 yıl sonra falanca tarihte kaçak geçtin şeklinde bir ceza makbuzu gelmez burası Türkiye her an her şey olabilir:bounce:

Bu arada, daha önce de benzer bir konuya dikkat edilemsi gereken bir hususa değinmiştim,
bende daha önce Ziraat bankasının kartı vardı...sürekli Ziraata gidip dolum yapıyordum ancak işkenceden beterdi bu.
Denemek için otoban gişesinde doldurtmak istedim gel gör...gişe Ziraatın kartını doldurmuyor:silent::pr: bazen ilgili kurumların ne işe yaradığını çok ama çok merak ediyorum....uzun lafın kısası; Ziraat Bankasından KGS kartı almayın.

Gişelerden alın daha huzurlu olursunuz:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar