- Motosikleti
- tehlikeli pıskileyt
Burak kardeşim madem helgalar yok, getir de anadolu irfanından nemalanmış yerli milli gotikler olsun. Bu forum senden çok şey bekliyor.Benim açtığım baslıklarda helgalar olmas
Burak kardeşim madem helgalar yok, getir de anadolu irfanından nemalanmış yerli milli gotikler olsun. Bu forum senden çok şey bekliyor.Benim açtığım baslıklarda helgalar olmas
Elbet bir günBurak kardeşim madem helgalar yok, getir de anadolu irfanından nemalanmış yerli milli gotikler olsun. Bu forum senden çok şey bekliyor.
Gotik motik açmışlar delikanlı gibi bayrağımızı.Bak ne buldumistanbul hikaye, sivasli gotik ablalar sahane
Eliniz ya da herhangi bir uzvunuz donma derecesine geldigi zaman sicak su tuttugunuzda daha cok aci hissetmiyor musunuz? Bisiklete bindigim zamanlarda kar varken KAragöl yokuslarina cikmistik antrenman niyetine. Eve vardigimda ayaklarimi hissetmedigimi fark ettim. Sicak suyun altina soktugum zaman sanki binlerce igne batiriyorlarmis gibi ayaklarim yandi. O zamandan beri bu tarz bir donma vakasi yasadigimda önce soguk su ile yikiyorum. Sonra sicak su.Cidden soğukta motor kullanmak ayrı bir zevk ama riskleri de var yüz felci vs. bu yüzden ona göre giyinmekte lazım . Geçenlerde −3 derecede yarı ıslak bir şekilde Kadıköy'den Sakarya'ya döndüm eve vardığımda motoru açık garaja soktuğumda fark ettim ellerim çalışmıyormotorun gidonunu kilitleyemedim sonra sıcak duşa giriyim düzelir dedim duştayken ayaklarımı da hissetmediğimi fark ettim kaynar sıcaklıkta 2 3DK suyu ayaklarıma tutarak sıcaklığını ayarlamaya çalıştım sonra ayaklarımı hissetmeye başlayınca anladım ayaklarımı bir tık yakmışım o gün tövbe ettim 50KM üstünde yollarda havada 1 damla yağmur varsa kesinlikle motor sürmem
Ben yaşamamıştımEliniz ya da herhangi bir uzvunuz donma derecesine geldigi zaman sicak su tuttugunuzda daha cok aci hissetmiyor musunuz? Bisiklete bindigim zamanlarda kar varken KAragöl yokuslarina cikmistik antrenman niyetine. Eve vardigimda ayaklarimi hissetmedigimi fark ettim. Sicak suyun altina soktugum zaman sanki binlerce igne batiriyorlarmis gibi ayaklarim yandi. O zamandan beri bu tarz bir donma vakasi yasadigimda önce soguk su ile yikiyorum. Sonra sicak su.
Demek bu durum kisisden kisiye degismekte.Ben yaşamamıştım