Keyif sorgusu

Motosikleti
Triumph Trident 660
Ben normalde herşeye hayıflanan,birisiyim çalışırken oflaya puflaya çalışırım, abiler banaa ohoo senin yaşın daha genç deyip durur ,siz benden daha erken doğdunuz diye benim sıkılmaya bunalmaya hayıflanmaya hakkım yok mu yani sizin ki canda benimkisi can değil mi neyse...
Ama motosikletin üstünde her koşulda hava sartlarında sürme isteğim daha çok artıyor, kış sezonu geldiği zaman cantamda yağmurluk hazır şekilde durur,zabah uyanırım penceyere bakmam bile kolay kolay. giyerim ekipmanı ,totom dona dona giderim işe zeusa selam söylerim ,millet bana der sen manyak mısın bu havada binilir mi ,manyağım abi ben de bundan zevk alıyorum.

Motosikleti
Ns200 15"
Dün amcamın Megane 1 1.9 dti arabasının su pompasını değişmek için motorun sağ tarafını triger hariç sökünce keyfim epeyce kaçtı, bunlar yetmezmiş gibi sağ davlumbaz ve tekeride sökünce iyice tadı kaçtı.

Buda benim gereksiz hikayem, keşke kimi yaşanmışlıklar rektefiye edilebilse...

Son düzenleme:
Burak sağlık varsa en zenginsin yaş da genç .
Bura da senin yaşın da olmak isteyip 24 saat çalışayım diyecek bir ton adam var :)
Çok daraldığın da atla motosiklete bir acile git gez 20 dakika hastanede.
Ya da gasilhaneye git 5 dakika yeter.
Hayat boş sıkılarak geçirme ..
Genç adamsın

Motosikleti
Ns200 15"
Bura da senin yaşın da olmak isteyip 24 saat çalışayım diyecek bir ton adam var :)
Genç adamsın
Evimizin önü mezarlık abi ve ara sıra içine girer geçerim ölen genç insanları görünce hayatın ne kadar üzülmeyecek kadar değersiz olduğu fakat hayatta olmanında değerini bir o kadarda anlıyorum.

Motosikleti
600RR
günde 7 tane bira içen biri olarak ben bile bu kadar hayıflanmıyorum dostum,belki içmesem hayıflanırım orası ayrı

Motosikleti
Triumph Trident 660
günde 7 tane bira içen biri olarak ben bile bu kadar hayıflanmıyorum dostum,belki içmesem hayıflanırım orası ayrı
Herkesin bir kaçış stres yöntemi,yönetimi var , calışırken ya müzik ya da sesli kitap dinlerim , bir sey dinlemiyorsam hayıflanırım yapısal eleştirim budur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Genç adamsın
Abi küçüklüğüm hastanelerde geçti ,fiziksel ve psikolojik sorunlarda hep devam edecek sorunlarımda var çok da sağlıklı sayılmam 😁

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Dün köfte ayağına otobandan 110 km gittim ve aynı yolu döndüm. Hava güzeldi ama deli gibi rüzgar vardı. Lanet gitsin 250 cc'sine de tek silindirine de diye ayrı ayrı küfrettim. Hem tapagaz gidiyorsun, rüzgardan motor gitmiyor, hem de kol gibi benzin yakıyor. Valla çift silindir, 60-70 bg aşağısı motosiklet hikaye.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Dün köfte ayağına otobandan 110 km gittim ve aynı yolu döndüm. Hava güzeldi ama deli gibi rüzgar vardı. Lanet gitsin 250 cc'sine de tek silindirine de diye ayrı ayrı küfrettim. Hem tapagaz gidiyorsun, rüzgardan motor gitmiyor, hem de kol gibi benzin yakıyor. Valla çift silindir, 60-70 bg aşağısı motosiklet hikaye.
Yaa bir de bende ki sukuterle uzun yol,dağ yolları bekliyorsun 😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar