Öncelikle herkese teşekkür ederiz, kaza esnasında yeni daha o gün aldığım AGV kask, montum, o gün cadımın doğum günü hediyesi olarak aldığı yazlık korumalı eldivenler ve difi racing botlar vardıÇok çok geçmiş olsun. Üzüldüm. Çift olarak motosiklet tutkunu çok fazla yok. Allah başka kaza vermesin.
Yanlış anlamayın ama bir şey öğrenmek istioyum. Diz kapağındaki çatlak, koruma varken mi oldu, diz koruması yok muydu ?
Aslında sorma sebebim koruma nın ne kadar işe yaradığını öğrenmek istemem. Kişisel olarak sizi değerlendirmek değil.
Teşekkürler,
Tekrar geçmiş olsun.
koruma demiri olmasına rağmen kadir'in bacağının kırılma sebebi arka tarafta olan çağla'yı korumak amaçlı ayağını geriye atmasından kaynaklanmış.
bacağını feda ederek çağlayı kurtarmış kadir,ve çağlanın shark marka kaskı dahil düşmenin şiddetiyle çatlamış:silent:
kendilerine acil şifalar dilerim:rendeer:
önlerine kıran ve olaydan sonra arkasına bile bakmadan kaçan insan müsvettesinide ALLAHA havale ediyorum
Öncelikle herkese teşekkür ederiz, kaza esnasında yeni daha [/U][/B]o gün aldığım AGV kask, montum, o gün cadımın doğum günü hediyesi olarak aldığı yazlık korumalı eldivenler ve difi racing botlar vardı
Kaskı yere vurmamak için bayağı çaba harcadım ve vurmadımayağımda botlar olmasaydı muhtemelen sol ayak bileğimde çok ciddi kırıklar olurdu o gün birtek dizliğimi takmadım ve ordan yakalandım, korumalar ise yarıyor bundan emin olun.