Keycode ve Kuyucadısı Kaza haberi.

ikinizede geçmiş olsun çağla, ne yazık ki bu tür tehlikeler ve dikkatsiz sürücülerle her an karşı karşıyayız.Kadir arkadaşıma da acil şifalar diliyorum.

Yapmışsın bi öküzlük kırmışsın önüne motorun çarpmışsın insanlara bide utanmadan nasıl bırakıp kaçabiliyosun,nasıl bir kafa yapısı ise,kazadır bari yardımcı ol affettir kendini.Şimdi tespit edilirse kurtarmış mı olacak çok merak ediyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:24 ----------

çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum ayrıca.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çok büyük geçmişler olsun ikinizede....

Daha büyüklerinden allah korusun... :rendeer:

Her ikinizede geçmiş olsun..

Bir daha kaza yaşamamanız dileğiyle...

gecmis olsun, allah tekrarindan esirgesin. vurup kacan da tez zamanda yakalanir insallah. yakalanamazsa da elbet bu dünyada olmasada ahirette hesabini verir.

Gecmis olsun, umarim zanli bir an once MOBS kameralarinca tespit edilir ve yakalanir. Ohh bey kactim kimsede gormedi arkamda kalan motorluda gebersin banane diyen o utanmazin yargic onunde size hesap vermesini diliyorum

Çok çok geçmiş olsun. Üzüldüm. Çift olarak motosiklet tutkunu çok fazla yok. Allah başka kaza vermesin.

Yanlış anlamayın ama bir şey öğrenmek istioyum. Diz kapağındaki çatlak, koruma varken mi oldu, diz koruması yok muydu ?

Aslında sorma sebebim koruma nın ne kadar işe yaradığını öğrenmek istemem. Kişisel olarak sizi değerlendirmek değil.

Teşekkürler,

Tekrar geçmiş olsun.

Büyük geçmiş olsun ikinize de!

Umarım yapan kişi de yakalanır ve gereken cezayı alır.

Çok büyük geçmiş olsun..

Sonra da otoyollarda 80 km hız, aman otomobil sürücülerine iyi davranalım, aman kuralların tümüne uyalım, alttan alalım vs.. tabii haklısınız siz.. (Sözüm meclisten dışarı) Bu tür haberler gördükçe sinirlerime hakim olamıyorum, kusuruma bakmayın.

Son düzenleme:
çok çok geçmiş olsun bu kadarına şükür ler olsun allah daha beterinden korusun tekrar geçmiş olsun arkadaşalr

Çok çok geçmiş olsun. Üzüldüm. Çift olarak motosiklet tutkunu çok fazla yok. Allah başka kaza vermesin.

Yanlış anlamayın ama bir şey öğrenmek istioyum. Diz kapağındaki çatlak, koruma varken mi oldu, diz koruması yok muydu ?

Aslında sorma sebebim koruma nın ne kadar işe yaradığını öğrenmek istemem. Kişisel olarak sizi değerlendirmek değil.

Teşekkürler,

Tekrar geçmiş olsun.
Öncelikle herkese teşekkür ederiz, kaza esnasında yeni daha o gün aldığım AGV kask, montum, o gün cadımın doğum günü hediyesi olarak aldığı yazlık korumalı eldivenler ve difi racing botlar vardı

Kaskı yere vurmamak için bayağı çaba harcadım ve vurmadım :) ayağımda botlar olmasaydı muhtemelen sol ayak bileğimde çok ciddi kırıklar olurdu o gün birtek dizliğimi takmadım ve ordan yakalandım, korumalar ise yarıyor bundan emin olun.

Çok geçmiş olsun Allah korumuş. Allah bize daha beterini yaşatmasın. Sizlerin iyi olduğunu bilmek harika. Bi daha yaşanmaması dilegimle. :rendeer:

çağla ve kadir,
geçmiş olsun, bu hafta kazalar üst üste geldi, allah beterinden saklasın, görüşmek üzere.

koruma demiri olmasına rağmen kadir'in bacağının kırılma sebebi arka tarafta olan çağla'yı korumak amaçlı ayağını geriye atmasından kaynaklanmış.

bacağını feda ederek çağlayı kurtarmış kadir,ve çağlanın shark marka kaskı dahil düşmenin şiddetiyle çatlamış:silent:

kendilerine acil şifalar dilerim:rendeer:

önlerine kıran ve olaydan sonra arkasına bile bakmadan kaçan insan müsvettesinide ALLAHA havale ediyorum

Her ikinize de büyük geçmiş olsun..

Bir bayanı kurtarmak ve zarar görmemesi için yapılan fedakarlık

takdire şayandır..::cat: Tebrik ederim..

En kısa zamanda eski sağlığına kavuşmanı dilerim..

Vay hayvanlar , kendimi düşünüyorum , vurmasam ama korkup düşşe alır hastaneye götürürüm . Sonuçta hayvanlıkta olsa birine zarar verince genelde akıl başa gelir . Demekki bu ayılarda akıl yok .

Çok geçmiş olsun . 6 hafta uzun gelir yaşayana ama bakarsan kısa bir süre
dilerim hiç sorunun kalmaz . Geçmiş olsun.

bu sıcaklarda sürücülerde delirme aşamasına gelir tahminim . Motorları çekemeyenlere dikkat .

Öncelikle herkese teşekkür ederiz, kaza esnasında yeni daha [/U][/B]o gün aldığım AGV kask, montum, o gün cadımın doğum günü hediyesi olarak aldığı yazlık korumalı eldivenler ve difi racing botlar vardı

Kaskı yere vurmamak için bayağı çaba harcadım ve vurmadım :) ayağımda botlar olmasaydı muhtemelen sol ayak bileğimde çok ciddi kırıklar olurdu o gün birtek dizliğimi takmadım ve ordan yakalandım, korumalar ise yarıyor bundan emin olun.

'' Kask ve korumalı ekipmanlar ne işe yarar veya kullanmıyorum !. '' diye

yorum yapan ve olumsuz örnek oluşturanların kulağına küpe olsun !.. ::cekic::

Kask ve diğer ekipmanlar hayat kurtarır.. ::stretche

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar