- Konu Yazar
Slm arkdşlr
Seydişehirmi Beyşehirmi derken nasip Kestel tarafına gitmek oldu ,
Tren garı
Burası kule site ara yerden çevre yoluna çıkıyorum
Niyetim hiç mola vermeden gitmekti ama Ladik tabelasını görüncede durmadan edemedim .d
Çevre yolundan sola sapıyorum Şahören tabelası beni Kestele götürecek
Beykavağı köyünüde geçtikden sonra Göletimiz görünüyor .d
Kendi kendime resim çekmeyi kıvıramıyorum saç sakal birbirine girmiş ama olsun :cherry:
Bir süre oyalandıkdan bir şeyler yemek için Kadınhanına giriyorum
Döner çay vs den sonra Kadınhanını geziyorum
Dönüş gidişe göre biraz daha kısa sürdü sabit düzde 105-110 kmh hızla geldim bunun için rüzgarı hiç yememek lazım paraşüt etkisi yapıyor sol elimi yumruk yapıp deponun üstüne kaskıda göstergenin oraya yumruğun üstüne destekledim öyle geldim biraz tehlikeli bir durum ama yapacak bir şey yok
Yaz yağmuru hafiften yağmaya başlayınca otogarda biraz soluklanıyorum yağmurda birazdan duruyor
Sağ salim eve dönüp geziyi bitiriyorum .
Seydişehirmi Beyşehirmi derken nasip Kestel tarafına gitmek oldu ,
Tren garı
Burası kule site ara yerden çevre yoluna çıkıyorum
Niyetim hiç mola vermeden gitmekti ama Ladik tabelasını görüncede durmadan edemedim .d
Çevre yolundan sola sapıyorum Şahören tabelası beni Kestele götürecek
Beykavağı köyünüde geçtikden sonra Göletimiz görünüyor .d
Kendi kendime resim çekmeyi kıvıramıyorum saç sakal birbirine girmiş ama olsun :cherry:
Bir süre oyalandıkdan bir şeyler yemek için Kadınhanına giriyorum
Döner çay vs den sonra Kadınhanını geziyorum
Dönüş gidişe göre biraz daha kısa sürdü sabit düzde 105-110 kmh hızla geldim bunun için rüzgarı hiç yememek lazım paraşüt etkisi yapıyor sol elimi yumruk yapıp deponun üstüne kaskıda göstergenin oraya yumruğun üstüne destekledim öyle geldim biraz tehlikeli bir durum ama yapacak bir şey yok
Yaz yağmuru hafiften yağmaya başlayınca otogarda biraz soluklanıyorum yağmurda birazdan duruyor
Sağ salim eve dönüp geziyi bitiriyorum .
Son düzenleme: