Kestel , Kadınhanı vs. vs gezim .)

Slm arkdşlr

Seydişehirmi Beyşehirmi derken nasip Kestel tarafına gitmek oldu ,

Tren garı

QXmoGj.jpg

XWmrp5.jpg

b8mdRm.jpg

djmAEp.jpg

A2WdPB.jpg

Burası kule site ara yerden çevre yoluna çıkıyorum

NVmR0Q.jpg

Niyetim hiç mola vermeden gitmekti ama Ladik tabelasını görüncede durmadan edemedim .d

aqmbr7.jpg

YPm7ZA.jpg

8nA7RA.jpg

mlmWAY.jpg

aqmbkR.jpg

Çevre yolundan sola sapıyorum Şahören tabelası beni Kestele götürecek

YPm7za.jpg

8nA7pr.jpg

Beykavağı köyünüde geçtikden sonra Göletimiz görünüyor .d

DXp0n1.jpg

mlmWvy.jpg

Elk4v9.jpg

ZNmyDV.jpg

oQoMg9.jpg

lYmg7r.jpg

VpmJVv.jpg

nPZq7M.jpg

vzrBE4.jpg

QXmdlj.jpg

Kendi kendime resim çekmeyi kıvıramıyorum saç sakal birbirine girmiş ama olsun :cherry:

XWmzo5.jpg

Bir süre oyalandıkdan bir şeyler yemek için Kadınhanına giriyorum

nPZqr5.jpg

vzrB4m.jpg

nPZqWR.jpg

Döner çay vs den sonra Kadınhanını geziyorum

vzrBpp.jpg

1PqAgG.jpg

LPmqnb.jpg

rLnb21.jpg

7m5GNa.jpg

oQoMab.jpg

lYmg8J.jpg

nPZqDV.jpg

Dönüş gidişe göre biraz daha kısa sürdü sabit düzde 105-110 kmh hızla geldim bunun için rüzgarı hiç yememek lazım paraşüt etkisi yapıyor sol elimi yumruk yapıp deponun üstüne kaskıda göstergenin oraya yumruğun üstüne destekledim öyle geldim biraz tehlikeli bir durum ama yapacak bir şey yok :)

vzrBDz.jpg

1PqAoj.jpg

Yaz yağmuru hafiften yağmaya başlayınca otogarda biraz soluklanıyorum yağmurda birazdan duruyor

BX3B5M.jpg

ZNmyPV.jpg

oQoMR9.jpg

lYmg6r.jpg

VpmJ1v.jpg

Sağ salim eve dönüp geziyi bitiriyorum .

Son düzenleme:
Motosikleti
Henüz yok.
Güzel gezi olmuş haber verseydin istanbuldan eşlik ederdim oldu mu şimdi bu.

motorun yeni galiba ,ön far şekil olmuş beğendim,güzel resimler çekmişsin,önce böyle kısa mesafe gezilerle başlarsın,sonra biraz daha uzaklara gidersin,sonra pindiğin motor yetmez daha büyüğünü istersin,sonra bir bakmışsın bir gezgin oluvermişsin,güzel geziydi saygılar kardeş...

Motoru alalı tam 1 yıl olmuş en yakın deniz kenarı ortalama 400 km :~ yerine göre her giderim fazla uzun yerlerede günübirlik gitmek yorucu oluyor , birde tek başına olunca genelde kısa olan yerleri tercih ediyorum

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Tebrikler. Güzel gezi olmuş. :cat:

Guzel gezi olmus ancak hem motorun icin hemde keyif icin hedef guzel rota hatali olmus kestel icin bence anayol degil yukselrn tarafindan gitmek daha keyifli olurdu o motorla. Guzrl paylasim olmus tskler

Az önce mapstan baktım gidiş yükselen geliş ana yol şeklinde olabilirdi ama tenhalarda arıza olursa tek başıma ne yapardım ana yolunda dağın başı olduğunu unuttum bu arada :queen:

Taşkent Bozkır Hadim yer köprü şelalerinide bir gezmek lazım Konya mtde iş yok sakıncası yoksa düzde üst hız limitiniz 105-110 sa gezilerinize katılmak isterim 2 haftada 1 pazar günü bosum her hafta sonu boş olsam gezmedik yer bırakmam ama kısmet degilmis

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sarayonu MYO okumuştum bu ladik yolu bana o yılları hatırlattı :) guzel gezi olmus tekeriniz düz bassin. Bu arada Goksu şelalesine kesinlikle gitmelisin tavsiye ederim. Iyi yolculuklar

Time shift bizim gecen haftalarda burada paylastigimiz cat gezisine goz atabilirsin hiz yapmiyoruz ortalama 110 ile gidiyoruz ki o cogu zaman gubumuzda 150cclik motorlarda oluyor. Her pazar uzun kisa farkli rotalar yapiyoruz ekipte benim er5 sonra fazer ve cbf 600 var ayrica mondialler var yani ekibimizde onemli olan motor degil surenin kalite ve kisisel buyuklugu(yas degil) ekipman kullanan trafikte bizi ve kendini riske edecek islerden uzak duran her arkadasin ekipte yeri var bence bize katil hem tek motor ariza yaparsa fobisinden icin rahatlar hemde yeni rotalar kesfedersin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar