kestanemın içinden kurtçıktı

buakşam kestane yerken içinden kurt çıktı yardımve görüşlerınızı beklıyorum cıddıyet prensıbımdır

kestaneyi alıp motorun kıçına monte ediyorsun. mümkünse egzoza deng gelsin. sonra keyfini çıkarıyorsun, motor bayağı açılıyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
pilav üstü iyi gider :p

Senden önce sahiplendiği için o kestane ona ait.Seninki meskene tecavüz oluyor aslında.:bounce:

Süper başlık, herkesin huzurunda 5(beş) yıldız veriyorum:)

Ayrıca bu tür mahluklar mor erik, elma ve portakal gibi meyvelerden de çıkabiliyor haberin olsun.Sonra "bilmemneden bilmemne çıktı" gibi başlıklara maruz kalmayalım:)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bu pahalılıkta bedava protein kaynağı bulmuşsun işte.

yani milletin isi gucu yok ..bu memlekette acliktan millet kiriliyor..sen kalkmis milletle dalga gecer gibi..yaa yazik yaa..:(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Konu dışının kapanmasına güzel bir örnek..

Bence kestane başlangıç için iyi bir seçim değil. Önce fındıkla başlayıp tecrübe kazandıktan sonra kestaneye geçmelisin. 1-2 yıl fındık yedikten sonra kestaneye geç derim ben. Hatta mümkünse bilen birinden eğitim al, böylece ileride ceviz bile yiyebilirsin :mrgreen:

:)Dua etki içinden kurt çıkmıs.Ya o kestane içindeki enerjiyle suratında patlasaydı nolurdu biliyonmu.Benim basıma gelmedi ama çok yakın bi arkadasımın yuzunde patladı dudağı patladı,yanagının bir kısmı yandıydı:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bi tane kurt öldürücü hap yut....Ölünce düşer...

Bence kestane başlangıç için iyi bir seçim değil. Önce fındıkla başlayıp tecrübe kazandıktan sonra kestaneye geçmelisin. 1-2 yıl fındık yedikten sonra kestaneye geç derim ben. Hatta mümkünse bilen birinden eğitim al, böylece ileride ceviz bile yiyebilirsin :mrgreen:

:queen: :queen: :queen: Bencede direk kestaneden başlarsa büyük gelir.Fındık iyidir ilk baslangıç için:) Direk kestane ile baslarsan sonun ya hastane ya ölüm olurr:queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar