en güzeli kimsenin uğramadığı virajlı bi yol bulacaksın orda bildiklerini tecrübe edeceksin. aynı sorun bendede var biçok kişidede vardır eminim, ben bizim mahallede bi yol buldum kimse olmuyor orda çalışıyorum viraj konusunu nasıl girilir nasıl çıkılır pratikte herkes biliyor ama denemek lazım işte. en güzeli sen dediğimi yapmaya çalış faydası olacaktır eminim
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:11 ----------
bu lastik olayına bende çok takıldım herkes motorun üstündeki orijinal lastik berbat dedi durdu her virajda aklıma geliyor can sıkıcı bi durum

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:13 ----------
biraz pahalı mı 570 Euro istiyor adamlar bide bin tane madde sıralamışlar bunları yaparsanız ücret iade etmeden sektirederiz sizi diye

resimlere baktımda zaten hepsi pahalı motorlar bu eğitim bizi baya aşar adamların üzerlerindeki kıyafetler bizim motorlardan pahalı he bide herşeyi motor dahil biz getiricekmişiz bari bi motor vereydiniz akşama kadar sürmeye 1500 tl para alıyorlar o kadar. işin özü bu okul bize gelmez hacı