Keşke tanışabilseydim...

alpcim herkese pembe gül veriyosun...ben herkimselere dokundum...sevdim okşadım...çoğu elemanı bizzat tanır öperim...sen Ankaradan katılıyorsun yarışmaya...:mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
alpcim herkese pembe gül veriyosun...ben herkimselere dokundum...sevdim okşadım...çoğu elemanı bizzat tanır öperim...sen Ankaradan katılıyorsun yarışmaya...:mrgreen:

Madem herkimselere dokundun söyle bakalım....

En yumuşağı kimdi?....:queen: :queen:

Ben Barış abiyle (BBRR) tanışmak isterim ama bi ceza hadisesi vardı , motosiklet fuarında şöyle bi uzaktan ( 15 m kadar :queen: ) gördüm kendisini ama açıkçası korktum yanlış bi tepki gösterir falan diye... neyse motoshow'a da gelirse bu sefer tüm cesaretimi (!):cherry: toplayıp hiç olmassa ayak üstü bi muhabbet ederim.

Ben Barış abiyle (BBRR) tanışmak isterim ama bi ceza hadisesi vardı , motosiklet fuarında şöyle bi uzaktan ( 15 m kadar :queen: ) gördüm kendisini ama açıkçası korktum yanlış bi tepki gösterir falan diye... neyse motoshow'a da gelirse bu sefer tüm cesaretimi (!):cherry: toplayıp hiç olmassa ayak üstü bi muhabbet ederim.
haahahaahaha Baris abiden korkmus :p :p :p

DONALD DUCK,BBRR,MAKİNE,PATRİOTE ve elbette Müzmin Kekoratör METE_HANDRO...

Süper Moderatör (BBRR)
Shrieker

keşke gelseydin tanışsaydık 1. fuar her ne kadar kalabalık olmasada bir çok üye ile tanışma tanıştıklarımızlada hasret giderme fırsatımız oldu...bir çok defa üyelerle aramızda polemikler tartışmalar olmuştur..olur orda kalır ..kin bize (motorculara) yakışan bişi değildir yarın yolda kalınca duran yine bir motorcu olacak .

en çok meteye kırıldım fuara bi kewre gelmedi :p

topic'in altinda en son yazani baris abi gorunce ahaa dedim topic'r kiliti bastilar :p :p

Shrieker

keşke gelseydin tanışsaydık 1. fuar her ne kadar kalabalık olmasada bir çok üye ile tanışma tanıştıklarımızlada hasret giderme fırsatımız oldu...bir çok defa üyelerle aramızda polemikler tartışmalar olmuştur..olur orda kalır ..kin bize (motorculara) yakışan bişi değildir yarın yolda kalınca duran yine bir motorcu olacak .

en çok meteye kırıldım fuara bi kewre gelmedi :p

Barış abi o akşam hatırlarsan aradım tesadüfen fuarda olduğunu öğrendim...hatta bana 1 km bile uzakta değildin ama patronla çıkmak zorunda kaldım...ertesi gün bi buluşma vardı hatırla...oraya gelcenmi dedim tahminen gelirim dedin...ben orayada gelemedim...abi benim iller bildiğin gibi değil...her an herşey olabiliyor...o gün senide arayamadım...valla kusuruma bakma...saygılar reis...:pale:

büyük fuara son geldim...pazar günü akşama kadar ordaydım ama sen yoktun...

Ben bugün Ümmet abey le tanışıyorumm :rendeer: heheehh :cherry:

Len yüzyüze tanımak istediklerinizi sorduk, millet benim tanımak istediklerime taktı kafayı :p Sizin hiç tanımak istediğiniz yok mu yau :)

tabiki var dostum bende celine dion la tanışmak istiyorum ama oda bu siteye üye değil işte allah kahretsin yaw:queen: :queen:

Ben bugün Ümmet abey le tanışıyorumm :rendeer: heheehh :cherry:

dostum çok dehşet yemek yapıyor ümmet abi bizde 1 hafta kadar kalmıştı yemekler süperdi imkan varsa yemeğini yemeden salma ümmet babayı selamlar :queen: :queen:

Son düzenleme:
Barıs abiye bak ya, hic bisi demiycem buna, alındım cok pis, burda yarıyoruz ne zamandır BBRR forever die, tuttu seker dedi adam
Ama dur bisi diycem, helal

walaa Ümmet abey ile tanıstık dün :) ama yemeğini yeemeye fırsatım olmadı :)

Vaktimiz çok dardı ve çok da yorgundu :) baskaa zamana inşşş :)

illa isim vermek gerekirse. :) gerçi nick oldu ama :p

forrap, khutuck, pro, alp_tunay, ledo, mete, olcan, skull, viper, kimi, komtan, water, G-Strider, dishy.. saat 00:25. hatırlamadığım varsa kusura bakmasın.. :)

fuarda forrap, khutuck, mete_han la tanıştım. :)

olcan138, komtan, skullhunter, dishy ile aynı yerde olmamıza rağmen tanışamadım. :mrgreen: :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar