alpcim herkese pembe gül veriyosun...ben herkimselere dokundum...sevdim okşadım...çoğu elemanı bizzat tanır öperim...sen Ankaradan katılıyorsun yarışmaya...:mrgreen:
Madem herkimselere dokundun söyle bakalım....
En yumuşağı kimdi?....:queen: :queen:
haahahaahaha Baris abiden korkmusBen Barış abiyle (BBRR) tanışmak isterim ama bi ceza hadisesi vardı , motosiklet fuarında şöyle bi uzaktan ( 15 m kadar :queen: ) gördüm kendisini ama açıkçası korktum yanlış bi tepki gösterir falan diye... neyse motoshow'a da gelirse bu sefer tüm cesaretimi (!):cherry: toplayıp hiç olmassa ayak üstü bi muhabbet ederim.
Yawww BenLeN Tanışşmak isteyen yoK Muu :queen: :queen:
Senden Korkuyoz lennnn.....:queen: :queen: :queen: :queen:
Shrieker
keşke gelseydin tanışsaydık 1. fuar her ne kadar kalabalık olmasada bir çok üye ile tanışma tanıştıklarımızlada hasret giderme fırsatımız oldu...bir çok defa üyelerle aramızda polemikler tartışmalar olmuştur..olur orda kalır ..kin bize (motorculara) yakışan bişi değildir yarın yolda kalınca duran yine bir motorcu olacak .
en çok meteye kırıldım fuara bi kewre gelmedi![]()
Len yüzyüze tanımak istediklerinizi sorduk, millet benim tanımak istediklerime taktı kafayıSizin hiç tanımak istediğiniz yok mu yau
![]()
Ben bugün Ümmet abey le tanışıyorumm :rendeer: heheehh :cherry:
illa isim vermek gerekirse.gerçi nick oldu ama
![]()
forrap, khutuck, pro, alp_tunay, ledo, mete, olcan, skull, viper, kimi, komtan, water, G-Strider, dishy.. saat 00:25. hatırlamadığım varsa kusura bakmasın..![]()