Keşke tanışabilseydim...

burda böylede gezilerde acaba bu elini sıkdığım kim:mrgreen: :silent: yoksa skull mu HAYIR acaba forrapmı diye tedirgin oluyosun:) resimlerde gördüğümüz kadarıyla yetiniyosunuz:mrgreen: :)

Moderatör (forrap)
Skull,komtan,Eyong,prometheus,olcan138(olmıcam139 :p ),makine,beyfa,godfather ve daha niceleri:)Aklıma şu an gelenler bunlar.Birde şu an askerde olan powerbyaydın la da yüzyüze görüşme fırsatımız olmadı henüz,onu da çok severim,umarım yakın zamanda kısmet olur görüşmek:)Tabi BBRR ile,mete_han'la,zühtüpaşa,thai ile ve diğer bazı arkadaşlarla zaten tanıştık,yüzyüze görüşme fırsatını elde ettik kısa da olsa o yüzden liste az,ama tabi şu an aklıma gelmeyen bir sürü isim var yine tanışmak istediğim:)

Süper Moderatör (BBRR)
benim liste şöle bir türlü denk getiremedik ben giitim o yoktu..hadi izmirde buluşalım dedim başka işi vardı yani hep atlattı beni kim derseniz ledo

efendime diyim akalteke beraber oturup çay içecez hatta bir beşiktaş maçına ben bjk atkısı takıpta gitcem ..son istanbul ziyaretimde hava muhalefeti yüzünden kesinlikle uğrayacaklar listesinde olduğu halde yanına uğrayamadıklarımdan

sonra james bond var 007

tabi ilk üye olduğum günden beri tanışmak istediğim prometheus var..

sonra her ne kadar kırılsakta birbirimize illaki kılıçbalığı var .. kırgınlılar olur arada ..

şimdi aslında bu iş sakat birinin adını demedinmi olmaz ..akira var.. ben onu öle tanıdım öle derim .:p

aslında bu konuda ben baya bi şanslıyım İzmir ve İstanbul seyahatlerimde çoğunluğu tanıdım ..

sonra mes var bodrumda bir türlü görüşemedik ..

ahada en önemlisi tubiş var antalyada namıdiğer dishy..

volkan var eskişehirde viper_1

serdar var denizlide crazy_devil

tuncerle her ne kadar ayaküstü tanışsakta ben onu saymıyom Forrap

forumun aykırı adamı var sonra mehmet Rene

cengizi unutmayalım tabiki MoToR

Cenki unutmuşum ..cenkmenderes var

ogün var desparadost

bu listeye daha ekleyeceklerim muhakkaki vardır...ilk etapta aklıma gelenler bunlar

Son düzenleme:
Dişi NBR? :p

Yaw barış abi ; senin bizdeki yerin çok ayrı.Mutlaka tanışmak görüşmek isteriz.:cat:

dishy senin listeme eklememişim. Hemen ekliyorum!

Ben de bazı planlar yaptım!

MotoGP Hakem Semineri için Ankara'ya geldiğimde : MT-ANKARA ;

MotoGP,Fuar vs organizasyonlar için İstanbul'a geldiğimde ; MT-İSTANBUL'un bir kısmı ile ;

Sakarya'ya Sınavlara gittiğimde Gebze ve Sakarya ; MT-SAKARYA üyeleri ile ;

Şubat'taki GÜNEY gezimde ; MT-DENİZLİ ve MOSED ile

tanışma imkanım olacak...

Ama yüzyüze tanışmak istediğim ; musti81 , mete_han , eyong , dishy , bbrr ; say say bitmez liste uzayacak! :mrgreen:

Ayrıca OLCAN138 ile tanıştık ama onunla da muhabbet isterim...

Pro senle tanıştık.Ayrıca sana ESK. için borcum var.Unutma.. :)

--- edit---

dishy gibi sitemizin eski ve tecrübeli üyelerinden ; aynı zamanda bir yamaha kullanıcısı da olduğundan
ve ayrıca ; transalp hayranı olduğundan ; Antalya MT de en sevilen üye olması nedeniyle de onunla TANIŞMAK sadece beni değil hepimizi mutlu edecektir.:rendeer:

:queen: :queen: :mrgreen: sırf yağğ :p

valla ben BBRR abi ile tanuşmak istiyordum sonunda nasip oldu.4 haftadır gezip mangal yapıp nonstop görüşüyoruz şimdi.ee nede olsa kış geldi.ama hırs yaptım mes ve bodrum tayfası ile tanışmak istiyorum.bir türlü tanışamadık olmadı atlayıp ben gideceğim yüzünü görüp döneceğim 400km yolu.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Valla modlardan bir tek pro ile tanıştık....Sık sık olmasada haftada bir görüşüyoruz....

Scorp - gitarcıist.fethi - just life - r3n - arnova - serdar nicki aklıma gelmedi...Haaa bide kankam mete_han var....Onla msn de görüşüyoruz...

Msn de konuştuğum mt netten baya kişi var...Ama tanışmak istediğim Skull var bbrr,forrap, Watercolours - kimi - kutucuk - belifeless -

Aklıma şimdilik bu kadar geliyor....Geldikçe yazarım....

yuh bu ne yaa amma gururum okşandı bee :p

Dur seni unuttuk.....DİSHY.....:wiinkk:

Son düzenleme:
kısmet olupta batıya tayinim çıktığın da bu üyelerle tanışmak isterim,,:queen:

cansın,

bunrecu,

morrigan,

eh62,

water,

Ben burada henüz çaylak olduğum için biraz daha sanal takılmayı tercih ediyorum. ama böyle bir liste hazırlamak isteseydim öncelikli olarak ANTALYALILARI yazardım....
en kolay onlarla yüzyüze görüşebilirim ama insan isterse UZAK DİYE BİR YER YOKTUR.

Ben bayramdan sonra geliyorum oraya Pro :) 2 gün önce de Ankaradaydım ama fırsat olmadı :cyclopsan

Haber versin bundan sonra Ankara'ya gelenler. Kesin demiyorum ama görüşmek için vakit ayarlamaya çalışacağım :cat:

Walla sadece PRO'ya denk gelmedi. :pale:

Buraya gelen arkadaşları çok ii ağırlarız!
Herkesi beklerim Esk.'e. Ama teker teker gelin...:p

şişe çevirmece gibi olmuş:D puaaa...

ilk ertugrul_öz ü merak etmistim, artik pek merak etmiyorum. sonna pro yu merak etmistim, o zaman askere gitmek uzereydi. sonraa mete_han i merak ettim, tanistik:) pirlanta gibi bi abimiz, trenox u merak ettim sora:D gel satranc ogretim diodu, agzinin payini almistir sanirim:D puaa... onla da tanistik. o da mukemmel bi insan. cok keyifli:) hatta bu cumartesi gene satranc oynicaz sanirim:) silent fairy yi merak ettim ama hic firsat olmadi tanismak icin. istanbulda olsa mat calistirirdim... baskaa... raflar bir elime gecse diyodum:D kavga ederdik:D khutuck u de unutmamali:) caylak kardesim:D puha:D onla da tanistik:) amma konusuyo ya:D bidibidi:D saka bi yana, o da hossohbettir:)

baskaa.. vardir daha da... aklima gelmiyodur.

Kimse sitenin PADİŞAHINI tanımak istemiyormu:cherry: O olmasa biraz zor tanırdınız birbirinizi:mrgreen:

buyur gel, bekleriz Adana'ya :bounce:

benle birlikte Adana mt ile de tanışırsın hem :queen:

Davet için teşekkür ederim, bu arada CEZERYE'yi unutmuşum pardon:pr:

Davete icap etmek gerekir, kısmet olursa adana görmek istediğim şehirler arasın da

gelirsem umarım oradaki arkadaşlarla tanışırız.:cat: :cat:

neyse içerden yeni çıktıgımız için liste bugüne nasipmiş:mrgreen: . hadi bakem başlayalım listeye..
mete_han
Prometheus ::ranntign
dishy::angry2:: ::angry2::
ertuğrul_öz
BBRR( hayattaki idealim turistlerin en çok oldugu bir zaman motoru bbrr'nin dükkanın önüne parkedip onun turistlere dövme yapışını izlemek.son resimler dehşet ötesiydide :queen: )
moswanted_57
İHTİYAR
sonsovalye
viper_1
eyong( elektronik adına ögrenecek çok şey var:cherry: )
skullhunter(sitenin kuruluş hikayesini dinlemek isterdim. nerden esti mt yi kurmak:cherry: )
...
daha varda unuttum. online listesine bakarak yazdıklarım bunlar. digerinide hatırlayınca yazarım:cherry:

bu arada böyle bir topic açmak benimde aklıma gelmişti. nedeni ise biir gece rüyamda tüm merak ettigim üyelerle tanışıyordum. herşey iyi güzeldi. taaaaakiii çalar saat ötmeye başlayana kadar. bir uyandım. ben böyle hayatın diyerek başlayan cümle kurdum. ulen öyle rüyadanda uyanmak ne pis olmuştu be:cherry:

Ben cezerye yi de tanımak isterim.. ONla tükürmece oynicas biz hhehe :mrgreen:

tüm modlarla tanışcam :rendeer: aslında seninlede tanışmıştık pro geçen seneki fuarda tabi o zaman mod değildin. bilseydim mod olacağını ... :queen:

pazar günü ankaradaydım hatta ikinci kez ama maalesef esenboğa sınırları dışına çıkamadım. hoş şu aktarmalı uçak seferleri olmasaydı esenboğayı da göremeyecektik :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar