Kesinlikle konu dışı

Bu konuyu ben televizyonda komplo teorisi diye bi programda izlemiştim. keslikle yalan söylüyorlar bence. Ayrıca bende 1 saatlik bi video var ki aya gidilmediğini studyolarda çekildiğini kanıtlıyo. adamlar bütün dünyaya yalan söylüyorlar... :farao:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Bu tür tartışmalarda, ben Amerikan istihbaratının haberi olmadan böyle bir şeyin olmasının mümkün olmadığını savundum hep. Yani amerikan hükümeti kendi yaptı bu işi, yada yapılacağını biliyordu ve kontrollü bir şekilde yapılmasını sağladı...

BBRR olay dünyada oluyo abi, dünyadan haberi yok diye buna dense gerek.

ek: astronotlar uzayda çalışırlar. :cherry:

Cidden ilginç bir konu dışı.. :mrgreen:

Ben de Boeing izi falan göremedim ortalıkta. Bu işte gerçekten bi Buştluk var.

böyle bikaç site daha vardı apollonun hiç aya inmediğiği kennedy suikasti ve ile ilgili kafa karıştırıcı bilgiler var.fake apollo falan diye ararsanız mutlaka ulaşırsınız yada komplo teorisi diye:)

aklımda kalan bikaç tanesi atmosfer olmayan bir ortamda aya dikilmiş american bayrağının nasıl dalğalandığı.

mekik ve güneş yönü astronotun arkasındayken gögesinin nasıl önde değil yine ışık yönünde olduğu gibi birçok soru işareti ve açıklama.

apollo ve aya inişin film platosunda düzenlendiğine dair bitakım iddialar...

CIA bünyesindeki ,Dünya çapındaki e mail,telefon,fax vs elektronik ortam alışverişlerinin ,dinlenip süzgeçten geçirildiği birimlerde, 20 000 ( yirmi bin )
kişinin çalıştığını öğrendiğimde çok şaşırmıştım.
Dikkatli olun!!!!!!!!!!!!! :queen: :queen:

Sırf petrol için binlerce insanı öldüren bunu kendi çevresi için yapan bush ve yönetimi ikiz kulelerde ölen binlerce kişiye acımaz.Gözü dönmüş amerika her pisliği yapabilir.Kendi vatandaşları dahil.Babası gibi buşt oğluda.

kendi vatandaşları ama Yahudiler değil.
Mossad saldırıdan bir gün önce tüm yahudileri işlerine gitmemesi için uyardı.Ölenler arasında yahudi yok denecek kadar az!!!!!!!
Yani mossad biliyordu.. :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
elkaide nin aslında bir terör örgütü değil de amerikan güçlerinin düzenlediği operasyonun ismi deniyordu bir yerde. Dünyanın dengeleri ile oynayabilen ve varlığı bile kesinleştirilememiş bir örgütün olmasının imkansız olduğunu söylüyolardı. bencede çok mantıklı :sunny:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar