Kesin barajı kurumuşmu? Gezisi...

Selamlar...

Markete giderken baktım lastiğin havası azalmış bi petrole gidip hava basayım dedim,lastiği şişirdim aklıma keskin barajına gitmek geldi ne zamandır kurudu gibi şeyler söylüyorlardı bi kendi gözümle göreyim dedim.(Resimlerin kalitesi için özür dilerim birden aklıma gelince makinayı alamadım)

İlk gördüğüm manzara,gerçekten kurumaya yüz tutmuş.

Su azalınca ağaç kökleri gözükmeye başlamış daha önce bu noktaya olta atmıştım iyi takmamışım :)

Baraja ulaşmak için bu rampaları inip çıkmam gerekti.Apache ben gitmem banane filan demedi rampalarda. 1 LT motul u hak etti :)

Bu baraj kiralama olayına sinir oluyorum,kimin barajını kime kiralıyosunuz anlamadımki yüksek meblalar söz konusu olsa anlarımda 500-600 Tl gibi yıllık rakamlar konuşuluyor.Bırakın millet istediği gibi balığını tutsun arkadaş.

10.000 km i devirdi.

Sonuç olarak bi plakasız enduro almak lazım.Enduro olayı beni saracak gibi :)
Saygılarımla

Son düzenleme:
selam! yaklaşık 6-7 aydır gitmemiştim keskin barajına,suyu bayağı bir çekilmiş,resimler senin dediğin gibi o kadarda kötü değil,motorunu gördüm, birde senin yüzünü görseydim keşke, belki tanırdım,baraj kiralama işinde bende senin gibi düşünüyorum,vatandaşın bir balık tutma zevki var onada yasak getiriyorlar,saygılar.

MCV

Paylaşım için teşekkürler.Güzel gezi olmuş.10000 km hayırlı olsun.Daha nice km'lere.
Genel olarak bu sene barajlarda bir azalma söz konusu.Allahtan hayırlısı.

Hem gezin hemde fotoğraflar gayet güzel olmuş.

Gördüğümüz kadarıyla barajın durumu oldukça kötü bizimde Sapanca gölü alarm vermeye başladı :pale:

Umarım yağışlarla beraber seviyeleri iyi duruma gelir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar