Kesilmez saglam zincir onerilerinizi bekliyorum.

ben zintaş 14mm zincir kullanıyorum ancak kilitleri yale kilit diye geçiyor, zincirden eminim ancak o kilitleri değiştirmek gerekir mi ? :pale:

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Söylemek istediğim çok pahalı zincir yerine aynı fiyata takip cihazı taktırılması , o parayı gözden çıkarmışsanız takip cihazına harcayın , konu komşuya ihtiyacınız kalmaz telefonunuza 4-5 saniyede çağrı gelip uyarılıyorsunuz..

Benim taşındığım ilçede egzos bağırtarak gezen arabalar ve motorlar çok etrafta. aftada en az bir iki kere sokaktan geçenler yüzünden alarmım çalıyor. giriş kattaki komşudan henüz şikayet gelmedi ama alarm süresini kısa ayarlasam iyi olacak, zaten telefonuma çağrı geliyor hemen pencereden bakıyorum ne olmuş diye. Herhalde takip cihazının alarmı 6 saniye çaldıktan sonra birileri kurcalamaya devam ederse yine çalacak, alarmı 3 saniyeye falan indirmeyi düşünüyorum, bu şekilde yolda geçen gürültü yüzündne çalarsa kısa çalsın en azından.

Son düzenleme:
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Benim taşındığım ilçede egzos bağırtarak gezen arabalar ve motorlar çok etrafta. aftada en az bir iki kere sokaktan geçenler yüzünden alarmım çalıyor. giriş kattaki komşudan henüz şikayet gelmedi ama alarm süresini kısa ayarlasam iyi olacak, zaten telefonuma çağrı geliyor hemen pencereden bakıyorum ne olmuş diye. Herhalde takip cihazının alarmı 6 saniye çaldıktan sonra birileri kurcalamaya devam ederse yine çalacak, alarmı 3 saniyeye falan indirmeyi düşünüyorum, bu şekilde yolda geçen gürültü yüzündne çalarsa kısa çalsın en azından.

Turuncu Servis'i arayıp hassasiyetini onlar telefondayken düşürüp optimum bir noktaya ayarlayabiliyorsun. Benim motorun üzerine kedi çıktığında bile zor ötüyor. Ancak gidon kilidi kırma veya ayaktan indirme vb. bir sarsıntıda çalacak şekilde ayarlı şu anda.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Turuncu Servis'i arayıp hassasiyetini onlar telefondayken düşürüp optimum bir noktaya ayarlayabiliyorsun. Benim motorun üzerine kedi çıktığında bile zor ötüyor. Ancak gidon kilidi kırma veya ayaktan indirme vb. bir sarsıntıda çalacak şekilde ayarlı şu anda.

Kedi çıkınca öttü bir kere, kedi nasıl kaçacağını bilemedi, artık uzaktan bakıyor motora. :)
Ama telefonla arayıp ayarlatıcam. önce motogaraj çadır'ı monte edip onun içindeykenki halini göreyim diye bekledim.
şu anki hassasiyeti uygulamadna yaptığım düşük ayarda çok dikkatlice arka tekerdeki zincir kilidin anahtarla açabiliyorum, o sırada ötmüyor alarm ama yoldan egzos bağırtan dallamalar geçince ötüyor bazen ama o sırada etrafta 1-2 arabanın daha alarmı ötüyor zaten.

CRF

Abus'un disk kilidini kullanan bir arkadaşım anahtarı kilit içinde kırdı. Abus'ta aynı sıkıntıyı yaşayan 1-2 kişiyi daha okumuştum forumda. Bu konuyu da bir araştırın, çünkü benim arkadaş açamamış ve ön diskinden olmuştu.

Bende aynı sorunu yaşadım ama silikon ile çıkardım içeride kalan anahtarı. Kod ile yeni anahtar sipariş ettim 200 lira gibi bir paraya 2 ayda getirtti distb.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Atayizler de şiyababilir.:wiinkk:

LMJV8Pd9_400x400.jpg

https://dosya.hizliresim.com/rNnTe23iAxOx4PM/file

14 mm lik 2 metre boy 1400 tl 1,5 mt 1000 tl

10 mm 2 metre 1100 tl kdv siz nakit fiyattır , motosiklet.net e özel fiyatlardır , internette Motoguard markasıylada satış yapmaktalar bakabilirsiniz , İstanbul'da Perşembe Pazarı Arap Kayyum Sk Altınkum Zincir adres burası , dükkanda Ömer bey sizlere yardımcı olacak , kendiside Vespa kullanıcısıdır bizim yıllardır gemi malzemesi tedarik ettiğimiz yer , bugün uğradım zincirleri görünce bu başlık aklıma geldi ;)

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
İstanbulda görünüyorsunuz. Size tavsiyem tuzla veya karaköy piyasasında halatcılara gidip zincirleri bi inceleyin derim. Satıcılarında tavsiyesi ile güzel bir zincir alacagınızı düşünüyorum

Bütçeye bağlı olmakla birlikte, Abus'un 13-14mm üstü zincirleri tercih edilebilir.

Bütçe biraz düşük olursa Zintaş'ın zincirleri kaliteli. Ben Zintaş hex 13 kullanıyorum.

Maggi Fort Knox Star 150Cm/16Mm. 3 yıldır şahsen kullandığım zincir.
https://www.motoliz.com/urun/maggi-fort-knox-star-150cm-16mm-zincir-newmenir-73-11-kilit

Ne Abus ne Securage alayı fasafiso. İnternetten çeşitli karşılaştırma videolarını görebilirsin. Ve bu zinciri kesemiyorlar. Yani illa kesilir lakin o kesilene kadar farklı alternatif düşünür bence hırsızlar. O yüzden Maggi + arka tekere U kilit veya iyi bir takip cihazı içinizi rahatlatmanıza yardımcı olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar