Kerpe Sahil Çıkarması.... :)

F54

mete abiyi çağırmayın yoksa çadırda hem yer kalmaz hemde gaz sıkışmasıdan nefes almakta zorluk çekebilirsiniz...:queen:

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
ben askerliğimi kefken de yapmıştım ,kefken,kerpe,kandıra arası gitmedik yer kalmamıştı çarşı izinlerinde ,fotosunu çektiğin plajda çok denize girmişliğim vardır,özlemişim oraları paylaşım için teşekkürler

::alkiis::::biggrinn::xrock::

saygılar abi... :)

mete abiyi çağırmayın yoksa çadırda hem yer kalmaz hemde gaz sıkışmasıdan nefes almakta zorluk çekebilirsiniz...:queen:

aaaa bunu düşünmemiştim kanka.. valla kemiklerimizi kırcak söyliyim.. :) zaten geçen izmit sakarya birleşti ,üstüme oynuyo diye laf söylüyodu :queen:
ben askerliğimi kefken de yapmıştım ,kefken,kerpe,kandıra arası gitmedik yer kalmamıştı çarşı izinlerinde ,fotosunu çektiğin plajda çok denize girmişliğim vardır,özlemişim oraları paylaşım için teşekkürler

eyvallah teşekkürler

Kocaeli İl Temsilcisi
Kanka kusura bakma þimdilik idare et..buradaki arkadaþlardan ses çýkmaz ..ama bir kiþi hariç ,o da banstar ..gördümü yandýk walla:queen:

Gittim gittim abi .. kartal kayasýna falan da gittim..fotoyu çektim sandým çekememiþim..yazýn zaten mt yi sýrtlarýz gibime geliyor..hayýrdýr abi motora neden küstün.. :)

Benim motorda benzin olsun yeter..van a gezi düzenleyelim gelmeyen namert :)

yazý bekle can ..aklýmda kamplý o tarafa biþeyler var..deniz, kamp, balýk ohh.. keyif yapacaðýz.. 2 gece kalsak yeter mükemmel olur

gecen gece acilde saglam bi igne caktilar 3_4 gundur marsa bile basmiyorum sitma geldi ustume oksuruk girla:) anca toparliyorum ama moturu yarin cekecem inime :)
Artik saglam bi temizlik ve montaj var yapilacaklar iste bilirsin 4lu sinyaller :) sis lambalari ve romrk aydinlatmasi. Cakmaklik vs.kil tuy isler :)

gecen gece acilde saglam bi igne caktilar 3_4 gundur marsa bile basmiyorum sitma geldi ustume oksuruk girla:) anca toparliyorum ama moturu yarin cekecem inime :)
Artik saglam bi temizlik ve montaj var yapilacaklar iste bilirsin 4lu sinyaller :) sis lambalari ve romrk aydinlatmasi. Cakmaklik vs.kil tuy isler :)

abi onlar için beni bekle siparişi bekliyorum..gelsin senin oradayım.. ben temizlerim sende mekanikle uğraşırsın... :)

Bu kadar uykusuzluk:pale: getirir elbet şırıngayı:mrgreen:

Sen yalnızca ağrıları çekersin,evdeki yenge hepsini
Tavuk suyuna çorba iyi gelir söylemedi deme,:thumleft:

böyle gezmeyeli uzun zaman oldu.

ben ilk uzun yolumu istanbul - şile - ağva sahil yolu - kerpe - kefken - izmit umuttepe (eski istanbul yolu) tekrar ağva dağ yolu üzerinden istanbul'a dönerek yapmıştım.

otel kerpe tabelasının olduğu yolda tepenin en üst noktasına ulaşınca manzara güzel oluyor :)

güzel gezi güzel paylaşım :cat:

ybr'nin ön camı da güzel olmuş motora ayrı bir hava katmış :)

hoca mtkocaeli topiğinde yazdım bugün dolaşıcak olan varmı diye bende çıktım tek başıma haberim olsaydı beraber giderdik yaw bi toplanamadık zaten:pr:

Kocaeli İl Temsilcisi
Bu kadar uykusuzluk:pale: getirir elbet þýrýngayý:mrgreen:

Sen yalnýzca aðrýlarý çekersin,evdeki yenge hepsini
Tavuk suyuna çorba iyi gelir söylemedi deme,:thumleft:

o gun. donuste baslamisti ufaktan ozer abi sonra. iyice cikti acisi onceden varmis kapmisim bi seyler sitmaya cevirdi ve yorgan elktrikli.battaniye kar etmedi donuyordum neyse simdi iyiceneyim ama gene. elim ayagim durmuyo o baska :))

böyle gezmeyeli uzun zaman oldu.

ben ilk uzun yolumu istanbul - şile - ağva sahil yolu - kerpe - kefken - izmit umuttepe (eski istanbul yolu) tekrar ağva dağ yolu üzerinden istanbul'a dönerek yapmıştım.

otel kerpe tabelasının olduğu yolda tepenin en üst noktasına ulaşınca manzara güzel oluyor :)

güzel gezi güzel paylaşım :cat:

ybr'nin ön camı da güzel olmuş motora ayrı bir hava katmış :)

evet gezecek çok yer var oralarda ama benim zaman sıkıntım vardı..öyle bir iki foto çekeyim dedim.. cam için teşekkürler :)

Kocaeli İl Temsilcisi
abi onlar için beni bekle sipariþi bekliyorum..gelsin senin oradayým.. ben temizlerim sende mekanikle uðraþýrsýn... :)[/QUOTE

Uzme kendini sekerim benim.isim uzun surer saglik olsun ama illada bekle dersen. ypacak isim cok valla :) hem sora gayfe icmeyede gel deluuuu:)

hoca mtkocaeli topiğinde yazdım bugün dolaşıcak olan varmı diye bende çıktım tek başıma haberim olsaydı beraber giderdik yaw bi toplanamadık zaten:pr:

evet eve geldikten sonra mesajını gördüm..hatta kafamı vurdum masaya... nasıl görmem diye..neyse ilk fırsatta bişeyler yapalım..

çok güzel kareler ellerine sağlık
sabır sınırlarımı zorluyorum yaz gelsin artık

abi onlar için beni bekle sipariþi bekliyorum..gelsin senin oradayým.. ben temizlerim sende mekanikle uðraþýrsýn... :)[/QUOTE

Uzme kendini sekerim benim.isim uzun surer saglik olsun ama illada bekle dersen. ypacak isim cok valla :) hem sora gayfe icmeyede gel deluuuu:)

şekerim şu yamaha malzemeyi getirse hemen gelecem... bugün yine gittim yok gelmedi dedi...zaten oraya gelirken sana sormam şekerim ,gelirim yani... şu hastalığıda atlattık sayılır ..bu gün iyi hissttim kendimi

Motorcu ruhu budur,zaman mekan farketmiyor,hatta bazen sebep de gerekmiyor gezmelere.....
Bu ruhu kaybetme Koray.
Bu arada İrfan Hastalanmış,gelsin onu sıcak sıcak kaplıcaya sokayım bi şeyciği kalmaz.

Motorcu ruhu budur,zaman mekan farketmiyor,hatta bazen sebep de gerekmiyor gezmelere.....
Bu ruhu kaybetme Koray.
Bu arada İrfan Hastalanmış,gelsin onu sıcak sıcak kaplıcaya sokayım bi şeyciği kalmaz.

teşekkür ederim serdar abi..gönül ister ki hep birlikte bişeyler yapalım.. ama hava ve zaman koşulları her daim uymuyor.. inşallah havalar düzelince hep birlikte gezilerimizi yaparız:)

Allah kaza bela vermesin.Ben de ilk motor olarak Ybr düşünüyorum bakalım nasip..Maşallah motorun çok güzel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar