Kerem A'da patladı!

Çoğu kişi 2 tekerin üstüne oturup, kaskına kamera alıp motor ile yanlama, ön kaldırma derdinde. Ne halt yiyeceksen trafikte yapma. Egzoz sesinin gazına geldikçe köklüyor. Şu trafikte plaka denetleme olaylarını sıkı tuttukları gibi arabanın yada motorun orjinal egzozunu söküp hayvan gibi böğüren egzoz takanlara ve milletin canını tehlikeye atanların ehliyetleri iptal olsun. Kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yoktur

Yazacak çok şeyim var ama yazmayacağım , konudan sapar tartışma çıkarır çünkü eminim.
Özet olarak klasman muhabbeti evet...

Sözüm aklı selim insanlara değil hiç gücenmesinler...

Kesim belli, motosiklet sınıfları sabit, tipler aynı, kafalar aynı.
Bu tür sebep olanlara bakın kac tanesi farklı birbirinden.

Gülerek izledim....

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
Elemanla görüştüm, bir iki laftan sonra teknik bilgi içerikli videolar da çekicem demiş,
şuan prim yapma derdinde, bu hoplama sıçrama haller bu yüzden.

Yazacak çok şeyim var ama yazmayacağım , konudan sapar tartışma çıkarır çünkü eminim.
Özet olarak klasman muhabbeti evet...

Sözüm aklı selim insanlara değil hiç gücenmesinler...

Kesim belli, motosiklet sınıfları sabit, tipler aynı, kafalar aynı.
Bu tür sebep olanlara bakın kac tanesi farklı birbirinden.

Gülerek izledim....

Deme öyle gücenirim. Ben de çıplak-severlerdenim. Ancak bir beyefendi sürücüyüm huyum kurusun ki. Çıplak motosikletlerin ataletlerine hayranım; her ne kadar çoğunlukla uzun yollar tepmek için sürsem de bu sınıf beni hem manzara hem şanzıman yapısıyla beni cezbediyor.

Deme öyle gücenirim. Ben de çıplak-severlerdenim. Ancak bir beyefendi sürücüyüm huyum kurusun ki. Çıplak motosikletlerin ataletlerine hayranım; her ne kadar çoğunlukla uzun yollar tepmek için sürsem de bu sınıf beni hem manzara hem şanzıman yapısıyla beni cezbediyor.

Hocam aslında olay şu "Her köpek havlamaz, ama her havlayan köpektir" bilmem anlatabildim mi...
Tabiki aklı başı yerinde olan bir sürü insan var bu tarzı kullanan, ama ne yazık ki toplulukları şekillendiren çoğunluk kısımdır.
Doğru bir örnek mi bilmem ama mesela kamyoncu denilince aklima tombul amcalar geliyor, zayıfı yokmudur ? Illaki vardır, ama büyük çoğunluğu tombul.

Akıllı başlı efendi SS/naked süren yok mudur? Tabi ki vardır, ama büyük çoğunluğu böyle dangalak.

Konuya tam hakim olmamakla birlikte YouTube dan para kazanabilmek için önce belirli bir basamağı geçmek gerekiyor. Bu kadar popüler biri olduğuna göre o basamakları aşmış ve para kazanıyordur diye düşünüyorum. Yani sorunun cevabı sanırım maalesef evet.

Umarım yanılıyorumdur.

Günlük en az 5 dolar kazanıyor.

https://socialblade.com/youtube/channel/UCQ3XqqhiObd9kanoTvejSPA

Şu ilköğretim talebelerinin youtube a erişimini engelleseler bir tanesi bir kuruş kazanamaz :) Aslansın abim kaplansın abim diye yorum yapan 10 yaşındaki bebelerin gazına koldan bacaktan olacaklar haberleri yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar