Otomobil sürücüsünü kontrol edip gözüne kestirdikten sonra harekete geçiyor aynaya vurmalar, taş atmalar nasıl kaçırdım diye arkadan gülmeler kavga dövüşü tasvip etmiyorum ama bu şekilde de çakallık oluyor.
Adalet sistemimizin bir kötü örneği daha kimse dava açıp 1 1,5 2 yıl sürekli uğraşıp durmak istemez, bu yüzden kendi adaletini kendi sağlamaya çalışmış hepimiz insanız adı üstünde KAZA ama burada ki adamın yaptığı kaza değil bilerek olmuş gibi duruyor. Şahsen motorcunun yaptığı doğru değil ama içimin yağları eridi, araba sürücüsü yaptığına pişman olacak ki arabayla adama çarpmamış veya önüne kırmamış. Ehliyet alırken silah ruhsatı alırkenki gibi psikolojik testler olsa ve 4-5 yıl içerisinde sürekli yenilenmesi gerekse sorunların çoğu çözülürmüş gibi geliyor.
Tam bi bilmem ne evladı imiş taksi şoförü.. Arkadaş inip özür dilesen adım gibi eminim motor sürücüsü önemli değil diyip helalleşecek..
Tutuksuz yargılanmayı duymuş muydunuz? Siz her serbest bırakılanı tamam konu kapandı yaptığı yanına kâr kaldı zannediyosunuz sanırım. Veya hükmün açıklanmasının geri bırakılmasını bilir misiniz?Devlet halleder diyen arkadaşlar ya çok saf ya da bu ülkede yaşamıyorlar sanırım. Aynayı da kıramamış ters dönmüş sadece. Araba sürücüsünün ifadesini aldıktan sonra serbest bırakacaklar.
Yok, insanların "içi soğusun" diye kendilerine karşı kusur işleyenleri orantısız güç ile cezalandırmaları, mal ve canlarına zarar vermeleri gerekiyor, ondan...Tutuksuz yargılanmayı duymuş muydunuz? Siz her serbest bırakılanı tamam konu kapandı yaptığı yanına kâr kaldı zannediyosunuz sanırım. Veya hükmün açıklanmasının geri bırakılmasını bilir misiniz?
Siz nasıl bir yerde, hangi şartlarda yetiştiniz merak ettim. Cevap vermem bile yanlış ama hadi yazayım. Bu mantalitede birine parmaklarımı yormak istemezdim.![]()
cahill takımı git polise şikayet et demiş
bana sanki lüxsemburg yaşıyorlar da polis gelicek ters kelepçe adam ezmeye teşebbüsten yargılanıcak sanan insanlar hala var bu ülkede
adam gelir sizi ezer bacaklarınızı kırar göz göre göre kaçar plakası belli olmasına rağmen evine yazı gelir belki sen sakat kaldın kimsenin ....değildir 1 tl ceza ödemeden adamı salarlar 10 yıl mahkemelerde sen sürünürsün onun haberi bile olmaz.
kendi işinizi kendiniz görüceksiniz yada arkanız olucak 3. seçenek adaletmiş polismiş falan yok öyle bir türkiye.
şiddet levelını yukarı taşıyan bir eylem olmuş ama o an belliki bunu gerektiriyordu.araç sürücüsüne bakarsan insan değil konuşmak seçenek dışı hayvanlar aralarında sorunu nasıl çözüyorsa o şekilde anlaması gerekicekti.
hukuk adalet olmayan 3. dünya ülkesinde hak arayalım diyen gerçekten gerizekalıdır.herkes kendi adaletini ararsa ne olacak sorusuna vericek bir cevabım yok akşam 7 de showtv yi açın anlarsınız
allah kimse böyle hayvanlarla karşı karşıya getirmesin videodan izleyip yorum yapmak kolay başınıza gelirse keşke o yola çıkmasaydım dersiniz 1000 kez haklı olsanız bile hayattan yaşantınızdan soğursunuz.
Maalesef kanayan yaramız, böyle olayların olmasının sebebi de bu zaten önceki yorumumda yazdığım gibi. İnsanlar adaletin yerini bulduğunu görmüyolar.Yok, insanların "içi soğusun" diye kendilerine karşı kusur işleyenleri orantısız güç ile cezalandırmaları, mal ve canlarına zarar vermeleri gerekiyor, ondan...
Bu arada onyıllarca yanlış uygulamalardan adalet duygumuz gerçekten zedelendi; toplumda artık devlete güven kalmadı maalesef, bu da bir gerçek.
yönlendirme yapmadım olmuş olana yorum yaptım.zaten o kafayla şu lafımla o işe yönelicek varsa buyursunçok yanlış şeyler yazmışsın hocam. etrafındaki insanları sakın bu şekilde yönlendirme lütfen.
sen daha nerede yaşadığını öğren ondan sonra gel yorum yap.gerçekten bilmiyorsan sana allah şifa versin azıcık gazete okumanı arada bir haber kanallarının ama hepsini şöyle bir göz gezdirmeni öneririm hep tiktok senin bünyene zararlı belliki.daha 10 gün olmadı televizyondada geçen bir sanatçı arkadaşımınız kızı trafik kazasında yaya geçitinde öldü.3 sene ile 6 sene arasında cezalandırılması gündemdeymiş.sen yaşat büyüt emek var p....in biri gelsin yaya geçitinde vursun öldürsün.sende adalet dersin polis dersin 3 4 sene sonra cezaveinden iyi halden çıkınca anlarsın adalet neymiş nasılmışSiz nasıl bir yerde, hangi şartlarda yetiştiniz merak ettim. Cevap vermem bile yanlış ama hadi yazayım. Bu mantalitede birine parmaklarımı yormak istemezdim.
Hala adalet, hak hukuk üstünlüğü savunduk diye ne geri zekalılığımız kaldı, ne cahilliğimiz... Hadi biz Luxemburg'da yaşıyoruz, sizin neresi? Afganistan? Recm ediyor musunuz milleti mesela? Kısas yöntemi falan var belli ki yaşadığınız toplumda. Yazabiliyor olmanız şaşırtıcı.
Arabasına taş attığınız biri inip iki tane sıksa ve yol kavgasında öldürdü diye başlık açılsa, " Doğal seleksiyon, zayıf olan elenir, yolun yolcusuydu. İyi oldu" falan mı diyelim arkanızdan?
Nickinize ve kafa yapınıza bakarsak Kemal Sunal'dan esinlenmiş değil de, ormanda yaşadığınızdan koymuşsunuz gibi duruyor.
Size hakaret etmeyeceğim. Değmezsiniz...
sen daha nerede yaşadığını öğren ondan sonra gel yorum yap.gerçekten bilmiyorsan sana allah şifa versin azıcık gazete okumanı arada bir haber kanallarının ama hepsini şöyle bir göz gezdirmeni öneririm hep tiktok senin bünyene zararlı belliki.daha 10 gün olmadı televizyondada geçen bir sanatçı arkadaşımınız kızı trafik kazasında yaya geçitinde öldü.3 sene ile 6 sene arasında cezalandırılması gündemdeymiş.sen yaşat büyüt emek var p....in biri gelsin yaya geçitinde vursun öldürsün.sende adalet dersin polis dersin 3 4 sene sonra cezaveinden iyi halden çıkınca anlarsın adalet neymiş nasılmış
sen benim gibi düşünemezsin bende senin gibi allah muhafaza düşünmem.senin gibilerde bana uzak olsun
Kesinlikle katılıyorum ama motorcular 'çoğunlukla' bunun farkında... Tabi diğer herkesi gerizekalı olarak düşün felsefesi geri tepmeye çok müsait ama araba hareketlerinde bencillik hat safhada. Bir de işin içine şiddete meyil girince haksızlığa dayanamayanlar da kafayı kırıyor. Herkes sakin olmalı. Hepimiz gideceğiz. Kimse kalmayacak.Diğer bir başlıkta motora binerken AKIL lazım dedim diye bazı forumdaşlar bana kızmıştı.![]()