Kendinden Alarmlı Xena Disk Kilidi Incelemem

slm pininfarina...buluşmaya bekledik qelmedin :)

bu arada ön tekerleğe taktım diyelim...we adamlar ön tekerleği söküp qötürdüler...ötme ihtimali nedir...ilk uyarıyı da duymadım diyelim...o 110db' lik olay dewreye qirermi dersin ?

Hocam sende uctun simdi ve oldukca fantastik fikirler uretmeye basladin. Hirsizin sayet tekeri sokecek kabiliyet ve zamani varsa amcam tekeri sokecegime hop diye kaldirir motorunu goturur zaten emin ol :cherry:

NOT; sizin bulusma gunu tarihinizi inan unuttum kardes cok sonrada aklima geldi ama is isten gecmisti coktan :salut:

Hocam sende uctun simdi ve oldukca fantastik fikirler uretmeye basladin. Hirsizin sayet tekeri sokecek kabiliyet ve zamani varsa amcam tekeri sokecegime hop diye kaldirir motorunu goturur zaten emin ol :cherry:

NOT; sizin bulusma gunu tarihinizi inan unuttum kardes cok sonrada aklima geldi ama is isten gecmisti coktan :salut:

ama benim hep aklımda olan bir çalma yöntemi bu tekerlek sökme olayı...arka hadi bi derece zor ama ön bence 10 dk.' ya bakar ona mahsuben sordum... :)

30.03.2008 scooooooooooter buluşması war; imzamda var konu...buna mutlaka bekliyorum...qrşmk üzere... :)

- 110db Alarm ses seviyesi

bu yazan 110 db desibel mi olur eger öyleyse pekte hafife alınmayacak şidedette bir ses çıkarıyor alet biraz araştırmayla bunu buldum

Sesin Şiddeti Nasıl Ölçülür: Sesin şiddet birimi desibel (db)�dir. Bir sesin şiddedini belirtirken birim olarak db kullanılır. İnsan kulağının duyabildiği en küçük ses 0 db olarak kabul edilir. Bu oran logaritmik olarak artar. Yani 20 db, 10 db�den 10 kat daha şiddetli, 40 db, 10 db�den 1000 kat daha şiddetlidir. İnsanın 0 ila 180 db arasındaki sesleri duyduğu kabul edilir. Bazı seslerin şiddeti şu şekilde belirtilebilir.
0db İnsanın duyabildiği en düşük ses şiddeti
30 db Fısıltı ile konuşma
60 db Normal konuşma veya daktilo sesi
90 db Kamyon sesi veya çim biçme makinası sesi
100 dbAsfalt delme makinesi
115 db Konser veya barlarda yüksek sesli müzik
140 db Jet uçağı sesi

Genel olarak 85 db üzerindeki sesin kulağa zararlı olacağı kabul edilir

bu yazan 110 db desibel mi olur eger öyleyse pekte hafife alınmayacak şidedette bir ses çıkarıyor alet biraz araştırmayla bunu buldum

Sesin Şiddeti Nasıl Ölçülür: Sesin şiddet birimi desibel (db)�dir. Bir sesin şiddedini belirtirken birim olarak db kullanılır. İnsan kulağının duyabildiği en küçük ses 0 db olarak kabul edilir. Bu oran logaritmik olarak artar. Yani 20 db, 10 db�den 10 kat daha şiddetli, 40 db, 10 db�den 1000 kat daha şiddetlidir. İnsanın 0 ila 180 db arasındaki sesleri duyduğu kabul edilir. Bazı seslerin şiddeti şu şekilde belirtilebilir.
0db İnsanın duyabildiği en düşük ses şiddeti
30 db Fısıltı ile konuşma
60 db Normal konuşma veya daktilo sesi
90 db Kamyon sesi veya çim biçme makinası sesi
100 dbAsfalt delme makinesi
115 db Konser veya barlarda yüksek sesli müzik
140 db Jet uçağı sesi

Genel olarak 85 db üzerindeki sesin kulağa zararlı olacağı kabul edilir

Hocam yanında alarm caldigi zaman kulaklarini delen ince bir tinlama ve otme sesi oluyor 1dk sonra. Oyle diyeyim siddeti icin...

Arkadaşlar merak ettiğim:

Gece yarısı bu alarm çalmaya başladığında herhangi uzaktan pasifize edecek bir mekanizma var mı (kumanda vs ) yoksa ben gece yarısı don paça çıkıp anahtarı takıp manuel mi devre dışı bırakıcam ?

@acemi60,
Bahsettigim kilit bu hocam tavsiye ederim. Fiyati biraz tuzludur ama iyi is gorur :cat:

abi şimdi okadar anlatmıssın acıkcası anladıgımıda dusunuyorum ama aynı sayfada xr1 diye bir model daha var ondada aynı özellikler yazıyor şimdi aralarında ne fark var diye sorsam kızarmısın :) cünki o 65 £ :rendeer:

asm

Bende bu markanın XR-1 modelinden 2 tane aldım. Birini arkadaş için aldım.

Alarm sesi öyle aman aman bir yükseklikte değil ama hafife alınacak kadar da değil.

Ben kilidi piyasa fiyatının altında aldığım için normal disk kilidi alacağıma hem sağlam hem de alarmlı bir kilit olsun diyerekten aldım.

Alarmı da çok hassas. Gidonu hafif salladığınız an ötmeye başlıyor. Mutlaka işe yarayacak bir kilit.

arkadaşım bu alarmlı disk kilidinin bir suru cesıdı var hangısı almamız bızım ıcın uygundur 110 db verıyorlarmı hepsınde

arkadaşım bu alarmlı disk kilidinin bir suru cesıdı var hangısı almamız bızım ıcın uygundur 110 db verıyorlarmı hepsınde

XN14 bence en uygunu.Diğer ucuz olanına göre malzemesinin kaliteli oluşu üstün kılıyor.XN15 zaten hem pahalı hem de büyük motorlar için bence XN14 ile özellik oalrak aynıdır.
Arkadaşlar şu mağaza hakkında yorumu olan yok mu?İlla yeni konu mu açalım buradan alışveriş yapılabilir mi diye?
http://www.motogiyim.com/main/product_detail.asp?pro_ID=204&sub_cat_ID=1&cat_ID=47

XN14 bence en uygunu.Diğer ucuz olanına göre malzemesinin kaliteli oluşu üstün kılıyor.XN15 zaten hem pahalı hem de büyük motorlar için bence XN14 ile özellik oalrak aynıdır.
Arkadaşlar şu mağaza hakkında yorumu olan yok mu?İlla yeni konu mu açalım buradan alışveriş yapılabilir mi diye?
http://www.motogiyim.com/main/product_detail.asp?pro_ID=204&sub_cat_ID=1&cat_ID=47

arkadaşım benım anladıgım kargoyla alışverış yapacagız bızım oraya gıdıp alacagımız mumkun olmadıgı ıcın.zaten en cok benım ıcın sorun olur taaaa ankardayım buralarda bulabılırmıyım bılmıyorum:farao:

Kargoyla olacak zaten dostum.Bunda şüphe yok da bilirsin ki her siteden alışveriş yapılmıyor.Paranı yatırıyosun bir ay yollamıyorlar.Uğraş dur işin yok.Bu siteyi kullanan varsa fikir alışverişinde bulunup iyidir sorun yaşamazsınız derse alırız:cat:

Kargoyla olacak zaten dostum.Bunda şüphe yok da bilirsin ki her siteden alışveriş yapılmıyor.Paranı yatırıyosun bir ay yollamıyorlar.Uğraş dur işin yok.Bu siteyi kullanan varsa fikir alışverişinde bulunup iyidir sorun yaşamazsınız derse alırız:cat:

altivita v.b alışverış sıtelerıne dunku haberdan sonra artık hıc guvencım kalmadı sahibiden.com içinde bu siteler insanın parasını alıp soyuyor.mhyen linki sen acmış kadar yardım edıyon saolasın.:wiinkk:

altivita v.b alışverış sıtelerıne dunku haberdan sonra artık hıc guvencım kalmadı sahibiden.com içinde bu siteler insanın parasını alıp soyuyor.mhyen linki sen acmış kadar yardım edıyon saolasın.:wiinkk:

Ne demek dostum lafı mı olur.Burada elden alınacak yer olsa senin için de alır yollarım ama villalevent dediği yer bana çok uzak.En mantıklısı netten alışveriş olacak:cat:

Ne demek dostum lafı mı olur.Burada elden alınacak yer olsa senin için de alır yollarım ama villalevent dediği yer bana çok uzak.En mantıklısı netten alışveriş olacak:cat:

biran önce almam lazım artık askerıyenın otoparklarına bırakmaktan bır acayıp oldum bunu alınca herşey çözulecek gib:cherry:

Aslında site güvenilir gibi gözüküyor da yine de bilen birisi çıksa da iyidir güvenle kullanabilirsiniz dese çok daha iyi olacak.Aynı şekilde ben de okula bağlıyorum eve getiremiyorum korkudan:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar